«Πέλκα έλα στην Μπεσίκτας»

«Πέλκα έλα στην Μπεσίκτας»

Από την στιγμή που οι Τούρκοι έβγαλαν στην δημοσιότητα ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέλκα, οι φίλαθλοι των «μαυραετών» έχουν «εισβάλει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ζητώντας του να πάει στην Κωνσταντινούπολη.

Διαδικτυακή «επίθεση» αγάπης έχουμε τα τελευταία 24ωρα από τους φιλάθλους της Μπεσίκτας προς το πρόσωπο του Δημήτρη Πέλκα. Αυτό ξεκίνησε μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο της γειτονικής  χώρας πως οι «μαυραετοί» και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του σωματείου, Φικρέτ Ορμάν, ενδιαφέρονται για τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Η συντήρηση του θέματος, ακόμα και σήμερα στον αθλητικό Τύπο της Τουρκίας έχει προκαλέσει μια φρενίτιδα στους φιλάθλους της Μπεσίκταςπου γεμίζουν με μηνύματα τους λογαριασμούς του Πέλκα στα social media, ζητώντας τον να έρθει στην ομάδα τους. Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι της Μπεσίκτας που θέλουν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά και αυτοί της Φενέρμπαχτσε.

Πάντως στον ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρονται να παραχωρήσουν τον Δημήτρη Πέλκα, καθώς είναι επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να συνεχίσει ο παίκτης να δουλεύει για τον ΠΑΟΚ και όχι για κάποια άλλη ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα είναι ένας από τους πυλώνες της νέας ομάδας που θα χτίσει στα γήπεδα της Ολλανδίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ