ΑΕΚ : Και τώρα φουλ για Κονέ!

ΑΕΚ : Και τώρα φουλ για Κονέ!

Μετά την παραμονή του Λιβάγια η ΑΕΚ βάζει μπροστά και την υπόθεση του έμπειρου μέσου

Ο Μάρκο Λιβάγια θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα τρία χρόνια, με την ΑΕΚ να ενημερώνει από χθες την Λας Πάλμας πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν για την αγορά του.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτέλεσε ουσιαστικά την πρώτη από εκείνες που αναμένονται αναφορικά με τις εκκρεμότητες του ρόστερ για τη νέα σεζόν, επιτρέποντας έτσι πλέον στην Ένωση να προχωρήσει παρακάτω. Αφού εξασφαλίστηκε πως ένας από τους παίκτες κλειδιά της φετινής χρονιάς θα συνεχίσει στην ομάδα.

Η βασικότερη εκκρεμότητα της Ένωσης από εδώ και μπρος ακούει στο όνομα Παναγιώτης Κονέ. Ο έμπειρος χαφ ήρθε πέρυσι ως δανεικός από την Ουντινέζε, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Στόχος της ΑΕΚ είναι να τον κάνει δικό της, ενώ αντίστοιχη είναι και η επιθυμία του παίκτη.

Άμεσα η Ένωση αναμένεται να φέρει σε πρώτο πλάνο την υπόθεση, ξεκινώντας έναν κύκλο επαφών με την ιταλική ομάδα. Είτε προς την κατεύθυνση να της καταβληθεί ένα ποσό και ο Κονέ να γίνει δικός της, είτε ακόμα και να βρεθεί η φόρμουλα και ο 30χρονος χαφ να μείνει ελεύθερος. Μιας και φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από την ιταλική ομάδα.

Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ φορτσάρει για να κρατήσει στις τάξεις της και τον Κονέ, που αποδείχθηκε καθοριστικός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Αποτελώντας έναν παίκτη που θα ήθελε πολύ να έχει και του χρόνου στη διάθεσή του ο Μανόλο Χιμένεθ. Γι’ αυτό και προς το παρόν οι Κιτρινόμαυροι δεν κινούνται για χαφ, περιμένοντας τις εξελίξεις με τον Κονέ. Η παραμονή του οποίου στην ομάδα αποτελεί προτεραιότητα ενόψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ