Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025 ο Μάγκνουσον

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025 ο Μάγκνουσον

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται μέχρι το 2025 ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς για το τριφύλλι, Χόρντουρ Μάγκνουσον

Τα πράσινα θα συνεχίσει να φορά για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μια αξιέπαινη κίνηση από τους ανθρώπους του τριφυλλιού οι οποίοι θέλουν να δείξουν την συμπαράσταση τους στο πρόσωπο του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ υπέστη ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2022 και έκτοτε μετράει 37 συμμετοχές και δυο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός αμυντικός υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Χόρντουρ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 37 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

Περισσότερα σε λίγο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ