Αυτόν προτείνει για αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ ο Μπαλτάκος!

Αυτόν προτείνει για αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ ο Μπαλτάκος!

Ποιος είναι ο άνθρωπος που πρότεινε ο Τάκης Μπαλτάκος για αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.

Τον Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ πρότεινε για αρχιδιαιτητή ο πρόεδρος ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ενώ ο Παναθηναϊκός ζήτησε να ζητηθούν και βιογραφικά από την UEFA.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ βρίσκονται σε διαδικασίες για νέο αρχιδιαιτητή μετά τα όσα έγιναν με το μη ορισμό ξένου διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, με τον Στιβ Μπένετ να υποβάλει την παραίτηση του στις 23/9, λόγω της παρέμβασης του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος στη συνέχεια έκανε δεκτό το αίτημά του.

Από εκεί και πέρα, ο Μάνταλος ανέλαβε προσωρινά χρέη αρχιδιαιτητή, αλλά είναι γεγονός ότι η ΕΠΟ ψάχνει για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ΚΕΔ. Ο άνθρωπος που έχει προτείνει ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο Σουηδός, Πίτερ Φρόιντφελντ. Ωστόσο, όπως γίνεται γνωστό από τα γραφεία στο Πάρκο Γουδί, ο Παναθηναϊκός ζήτησε να ζητηθούν βιογραφικά από την UEFA.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρόιντφελντ ήταν ανθυποψήφιος του Κλάτενμπεργκ το 2020 για να αναλάβει τα ηνία της ΚΕΔ. Από τις κορυφαίες στιγμές του 59χρονου σήμερα Σουηδού, όταν σφύριξε τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2008.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ