Γι΄ αυτό αποχώρησε ο Παναθηναϊκός από την Επιτροπή για τον αρχιδιαιτητή

Γι΄ αυτό αποχώρησε ο Παναθηναϊκός από την Επιτροπή για τον αρχιδιαιτητή

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στην πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου να προτείνει μόνο τον Φρόιντφελντ ως αρχιδιαιτητή και αποχώρησε από την Επιτροπή, καταγγέλοντας πως η διαδικασία δεν γίνεται με θεσμικό τρόπο.

O Παναθηναϊκός αποχώρησε από τη σημερινή συνάντηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου η ΕΠΟ και οι ομάδες θα αποφάσιζαν για τον νέο αρχιδιαιτητή.

Ο λόγος που οι πράσινοι έφυγαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, είναι πως διαφωνούν κάθετα στις μεθοδεύσεις που γίνονται στο θέμα του νέου αρχιδιαιτητή, καθώς προτάθηκε από τον Τάκη Μπαλτάκο ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρουσίασε ως μοναδική λύση τον 59χρονο Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ, κάτι που είναι κάθετα αντίθετο με τα συμφωνηθέντα μεταξύ όλων των ομάδων και έφερε στη συζήτηση ένα πρόσωπο που στο παρελθόν είχε απορριφθεί με ψήφους 4-0.

Παράλληλα, αυτό που είχε συμφωνηθεί ήταν να παρουσιαστούν τρία διαφορετικά πρόσωπα για την θέση αυτή από την UEFA, ενώ το «τριφύλλι» είχε συμφωνήσει να υπάρχουν τρία βιογραφικά υποψηφίων από την UEFA, η οποία δεν έστειλε καν το βιογραφικό του Σουηδού, αλλά απλά ρωτήθηκε εκ των υστέρων από την ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ