«Βόμβα» για Αλμέιδα – Φεύγει από την ΑΕΚ;

«Βόμβα» για Αλμέιδα – Φεύγει από την ΑΕΚ;

Ο Ματίας Αλμέιδα με τα κατορθώματά του στην ΑΕΚ έχει καταφέρει να προσεγγίσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό. Τον θέλει η Νασιονάλ.

Ο Ματίας Αλμέιδα από τη στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ έχει καταφέρει να την ανεβάσει ψηλά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ανεβάζοντας παράλληλα και τις δικές του μετοχές.

Ανά διαστήματα βγαίνουν δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Αργεντινό τεχνικό της «Ένωσης», ο οποίος όμως έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, μέχρι το 2028.

Διαβάστε επίσης: Ο τραυματισμός Χατζηδιάκου φέρνει «μάχη» για τη θέση στο κέντρο της άμυνας

Η Νασιονάλ από την Κολομβία φαίνεται πως είναι η ομάδα που τον έχει βάλει στο στόχαστρο, με δημοσιεύματα από τη Λ. Αμερική να αναφέρουν πως θα ήθελε να αποκτήσει τον τεχνικό της ΑΕΚ τον Δεκέμβριο.

Δημοσιεύματα από την Κολομβία γράφουν: «ο Αλμέιδα δυναμώνει και εξελίσσεται συνεχώς, με τη Νασιονάλ να τον έχει ως έναν από τους βασικούς στόχους για τον πάγκο της».

Αυτή τη στιγμή στην «Ένωση» δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τον Αλμέιδα, μιας και η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, ενώ βρίσκεται ψηλά και στη Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ