Παναθηναϊκός : Έφτασε Αθήνα ο Παϊρότζ

Παναθηναϊκός : Έφτασε Αθήνα ο Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να βρίσκεται στη χώρα μας από χθες το βράδυ και ετοιμάζεται να συναντηθεί με στελέχη της κυβέρνησης και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε χθες το βράδυ για άμεση άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα προκειμένου να τρέξει τις εξελίξεις γύρω από το ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ο Παϊρότζ βρίσκεται ήδη από χθες το βράδυ στη χώρα μας και θα έχει συναντήσεις με τους συνεργάτες του για να πληροφορηθεί τις εξελίξεις γύρω από τον οικονομικό και νομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα συναντηθεί και με τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται αυτή τη στιγμή, αφού παραμένει άγνωστο αν η παρουσία του Παϊρότζ θα είναι λίγων ωρών, όπως την προηγούμενη φορά ή θα μείνει 2-3 μέρες για να τρέξει όλες τις διαδικασίες.

Επιπλέον ο Παιρότζ θα συναντηθεί και με κυβερνητικά στελέχη, ενώ δεν αποκλείεται να τα πει και με τον Νίκο Νταμπίζα ώστε να συζητήσουν και για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ