Παναθηναϊκός: Συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι χωρίς του διεθνείς – Θεραπεία ο Μπράουν

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι χωρίς του διεθνείς – Θεραπεία ο Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς τους διεθνείς αλλά και τον Πάλμερ Μπράουν.

Τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί για αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, όμως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Γ. Καραϊσκάκης.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε τη σημερινή της προπόνηση χωρίς τους παίκτες που λείπουν για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα έλειπαν ο Φώτης Ιωαννίδης, οι Σλοβένοι Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, αλλά και οι Σέρβοι Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς.

Ο Πάλμερ Μπράουν ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Μάγκνουσον και Κλεϊνχέισλερ ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα, με τον Ισλανδό να υπενθυμίζουμε πως εγχειρίστηκε επιτυχημένα στο γόνατο, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και συνεχίστηκε με τουρνουά τεσσάρων ομάδων με περιορισμό επαφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ