ΠΑΟΚ : Δεν θα μπει σε πλειστηριασμό ο ΠΑΟΚ για τον Πούκι

ΠΑΟΚ : Δεν θα μπει σε πλειστηριασμό ο ΠΑΟΚ για τον Πούκι

Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει μέσα στα επόμενα 24ωρα να κλείσει τον Τεέμου Πούκι τότε θα αποσυρθεί γιατί δεν θέλει να μπει σε πλειστηριασμό.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα μέσα από to10.gr, στον ΠΑΟΚ επιμένουν για την απόκτηση του Τεέμου Πούκι, όμως οι ασπρόμαυροι δεν παίζουν μόνοι τους σ’ αυτή τη «μάχη». Εκτός από την Καϊσέρισπορ, η πλευρά του Φιλανδού επιθετικού έχει προτείνει τον παίκτη σχεδόν στη μισή Ευρώπη. Ο Πούκι κατάφερε αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στη Δανία να είναι από τους πρωταγωνιστές ανεβάζοντας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τις μετοχές του.

Ο Δικέφαλος, «καίγεται» όπως λένε στην Τούμπα για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώνει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Τα στοιχεία που έχει ο Φιλανδός επιθετικός είναι σύμφωνα με τα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου και στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα του 28χρονο ποδοσφαιριστή. Απάντηση μέχρι στιγμή δεν έχουν λάβει κι αυτό έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετές ομάδες . Αυτό που βγαίνει από το περιβάλλον του Πούκι είναι πως «δεν έχει πρόβλημα σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί, ούτε αν αυτή θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι».

Το θέμα λοιπόν κολλάει στο οικονομικό καθώς αυτό που θέλει είναι να… εξαργυρώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Από την στιγμή που μπήκαν στο χορό αρκετές ομάδες, θέλει να το εκμεταλλευτεί. Στον ΠΑΟΚ, αυτό που αφήνουν να εννοηθεί είναι πως δεν πρόκειται να μπουν σε πλειστηριασμό για κανέναν ποδοσφαιριστή. Στην Τούμπα εξετάζουν ταυτόχρονα κι άλλα βιογραφικά που έχουν στα χέρια τους και σύντομα θα αποφασίσουν για το ποιος ποδοσφαιριστής θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ