Επιμένουν οι Ισπανοί για Ολυμπιακό και Λόπεθ

Επιμένουν οι Ισπανοί για Ολυμπιακό και Λόπεθ

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άντριαν Λόπεθ.

Το όνομα του επιθετικού της Πόρτο, Αντριάν Λόπεθ είναι στα υπόψιν του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Galega» μετέδωσε πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον στράικερ της Πόρτο.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως η πορτογαλική ιστοσελίδα zerozero.pt δημοσίευσε τα όσα μετέδωσε το ισπανικό ραδιόφωνο, επισημαίνοντας πως «ο Λόπεθ δεν θα έχει θέση στο ρόστερ των «δράκων» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος Λόπεθ αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στην Λα Κορούνια, με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο, αλλά θα επιστρέψει στην πορτογαλική ομάδα. Όλα όμως δείχνουν πως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί στον Λόπεθ ότι θα έχει ρόλο βασικού στο Ντραγκάο και γι’ αυτό το λόγο εξετάζει τις επιλογές που έχει για την επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός, που έχει προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς, έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη».

Το συμβόλαιο του Λόπεθ με την πορτογαλική ομάδα λήγει το καλοκαιρί του 2019 και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως οι «δράκοι» δεν θα κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ