Νέο όνομα στο μεταγραφικό τραπέζι για την ΑΕΚ – Αποκάλυψη από το Μεξικό (vid)

Με ποιον παίκτη εμπλέκουν την ΑΕΚ στο Μεξικό.

Τον Αλέξις Βέγκα τοποθετούν στο μεταγραφικό κάδρο για την ΑΕΚ οι Μεξικανοί.

Η άμμος στην κλεψύδρα του 25χρονου στην Τσίβας αρχίζει και αδειάζει, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Αλλωστε, ο Βέγκα δεν υπολογίζεται και από την ομάδα που εδρεύει στη Γουαδαλαχάρα, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην εθνική Βουλγαρίας: Μεγάλες μπηχτές από Ντεσπόντοφ!

Κάπως έτσι, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, με τους Μεξικανούς να συμπεριλαμβάνουν και την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στους πιθανούς προορισμούς.

«Δεν είναι εντελώς κλειστή η ευρωπαϊκή πόρτα, αφού αρκετές ομάδες έχουν τα χαρακτηριστικά που θα έκαναν πιθανή την έλευσή του. Στην πρώτη περίπτωση είναι η ελληνική ΑΕΚ, όπου ήδη παίζουν εκεί οι συμπατριώτες του Ροδόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι την ελληνική ομάδα διευθύνει ένας από τους προπονητές που εμπιστεύονται περισσότερο τους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, ο Ματίας Αλμέιδα. Λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό κόστος αυτής της μετακίνησης, το στοίχημα θα ήταν εφικτό», αναφέρεται στην ιστοσελίδα elboton.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με τη φανέλα της Τσίβας, ο Βέγκα μετράει 28 γκολ και 28 ασίστ σε 144 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει και από την Τολούκα (75 συμμετοχές).

Δείτε τον 25χρονο εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από