Μπάσιμο της ΑΕΚ για Γερμανό μπακ – Αποκάλυψη από την Αμερική (vid)

Μπάσιμο της ΑΕΚ για Γερμανό μπακ – Αποκάλυψη από την Αμερική (vid)

Μπακ από το MLS φέρεται να θέλει η ΑΕΚ.

Μεταγραφικές σειρήνες από την Αμερική για την ΑΕΚ!

Οπως αποκαλύπτουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η Ενωση έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Κάι Βάγκνερ.

Διαβάστε επίσης: Η Μπενφίκα παρακολουθεί τον Έσε – Τι αποκαλύπτουν…

Ο Γερμανός αριστερός μπακ αγωνίζεται στη Φιλαδέλφεια Γιούνιον και ο Ματίας Αλμέιδα τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στους Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

«Η Φιλαδέλφεια Γιούνιον ενημέρωσε τον θρύλο του συλλόγου Αλεχάντρο Μπεντόγια ότι δεν είναι στα σχέδια του συλλόγου και πρόκειται να αποχωρήσει αυτόν τον χειμώνα όταν λήξει το συμβόλαιό του. Ο Κάι Βάγκνερ επίσης θα αναχωρήσει. Έχει προσφορά από την ΑΕΚ αλλά θα μπορούσε να μείνει στο MLS», αναφέρει ο δημοσιογράφος Τομ Μπόγκερτ του γνωστού αμερικανικού ΜΜΕ, «The Athletic».

Το συμβόλαιο του 26χρονου μπακ με την Γιούνιον ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2023 και η ΑΕΚ φέρεται να θέλει να τον κάνει δικό της.

Με την ομάδα του MLS, ο Βάγκνερ έχει καταγράψει 168 συμμετοχές (7 γκολ, 31 ασίστ), ενώ έχει περάσει και από την Βουρτσμπούργκερ Κίκερς (47 συμμετοχές).

Αξίζει να σημειωθεί, πως τον Ιανουάριο είναι προγραμματισμένο και το Ασιατικό Κύπελλο Εθνών, στο οποίο θα συμμετάσχει και το Ιράν. Με τους Χατζισαφί-Μοχαμάντι να απουσιάζουν πιθανότατα για την διοργάνωση, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να βγει στην αγορά για αριστερό μπακ. Και κάπως έτσι, εμφανίστηκε στο προσκήνιο η περίπτωση του Κάι Βάγκνερ. Μένει να φανεί λοιπόν αν πίσω από τον μεταγραφικό καπνό, υπάρχει και φωτιά.

Δείτε τον Γερμανό μπακ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ