Το διέλυσαν οριστικά το κύπελλο: Πριν δύο χρόνια 1,25 εκατ ευρώ για τα τηλεοπτικά, τώρα με το ζόρι 600.000 ευρώ- Τα έχουν χαμένα στην ΕΠΟ

Το διέλυσαν οριστικά το κύπελλο: Πριν δύο χρόνια 1,25 εκατ ευρώ για τα τηλεοπτικά, τώρα με το ζόρι 600.000 ευρώ- Τα έχουν χαμένα στην ΕΠΟ

Λίγο πριν μπουν στο γήπεδο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ η ΕΠΟ ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο

Ναι, ξέρω: Μες τις επόμενες ώρες όλο και κάποιο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ θα απαντήσει για λογαριασμό της ΕΠΟ. Αυτό είναι το νέο trend.

Για όποιο… γλέντι έρχεται στο προσκήνιο από το πάρκο Γουδή απαντούν απευθείας πλέον τα παλικάρια της ΑΕΚ. Καλό είναι αυτό. Δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν καταλάβει και πράττουν με το ένστικτο. Καλό είναι όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση να έχουν μαζί και τα τεφτέρια τους.

Διαβάστε επίσης: Πώς περνάει η Εθνική στο Euro- «Εκτός κάδρου» η Τουρκία που μας στέλνει το Καζακστάν (!) στα μπαράζ

Διότι αν κάποιος δεν το έχει καταλάβει; Λίγο πριν από την έκτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αυτή που μπαίνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η φοβερή και τρομερή Ομοσπονδία έχει καταφέρει το αμίμητο. Να μην έχει η διοργάνωση ακόμη, τηλεοπτικό συμβόλαιο.

«Είπε όχι σε 600.000 ευρώ της Cosmote tv» διάβασα. Μόνο που η σωστή διατύπωση είναι «παρακαλάει ακόμη την Cosmote tv για κάτι παραπάνω και στην απελπισία της προσπαθεί να βαφτίσει το ψάρι… κρέας μπας και δεν την πάρουν με τις πέτρες».

Πριν από δύο χρόνια ο συγκεκριμένος πάροχος αγόρασε όλη την διοργάνωση για 1,25 εκατ ευρώ. Τώρα τους δίνει κάτω από τα μισά και από την 6η φάση, γιατί ως εδώ τα ματς τα έβλεπε ο Μπαλτάκος και τα παρατράγουδα της Αννίτας, στον ύπνο τους σε αποκλειστική προβολή.

Το διέλυσαν το κύπελλο. Ξεφτίλισαν τη μοναδική διοργάνωση υπό την αιγίδα τους. Και πέταξαν ένα πολύ μεγάλο έσοδο. Το διέλυσαν με τα καραγκιοζιλίκια των δέκα περσινών ανακοινώσεων του τελικού σε τρεις διαφορετικές χώρες, το απαξίωσαν κεκλεισμένων των θυρών. Πέρσι το έσοδο από την τηλεόραση ήταν 1 εκατ ευρώ. Τώρα 40% κάτω. Θα δώσει κάποιος λογαριασμό για αυτό; Ή μήπως δεν έχουν καταλάβει ότι τα λεφτά δεν είναι δικά τους;

Φυσικά, οι μισθοί τους δεν αλλάζουν. Ούτε οι προσλήψεις που γίνονται με το κιλό. Μιλάμε για μια Ομοσπονδία με τεράστια χασούρα. Και δεν ασχολείται κανείς. Την ίδια στιγμή ο Μαρτσούκος (τους) αυτός ο «τεχνοκράτης» που έγινε μέσω ΕΠΟ πρόεδρος της Super League 2 έχει χωρίς τηλεόραση και αυτό το πρωτάθλημα. Και ύστερα μου λες για δεν σου… γράφω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ