Μίχελ: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Σρνα»

Μίχελ: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Σρνα»

Ο Λούμπος Μίχελ παραδέχθηκε σε ΜΜΕ του εξωτερικού ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Ντάριο Σρνα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να κλείσει στον ΠΑΟΚ

Λίγο μετά το μεσημέρι (περίπου στις 14:00) έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντάριο Σρνα για τον ΠΑΟΚ!

Ο 36χρονος δεξιός μπακ της Σαχτάρ Ντόνετσκ (επί σειρά ετών) και της Κροατίας, έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα μετά από 15 χρόνια παρουσίας του εκεί και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο!

Ο Λούμπος Μίχελ με δηλώσεις του σε ΜΜΕ του εξωτερικού δεν έκρυψε τις συζητήσεις τού ΠΑΟΚ με τον παίκτη.

«Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είμαστε σε συζητήσεις με τον Ντάριο Σρνα. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να πω, πως θα τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Το επόμενο διάστημα θα μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες…», επισήμανε ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του Δικέφαλου.

Ο Σρνα έχει 134 συμμετοχές στην Εθνική Κροατίας με 21 γκολ και 29 ασίστ, ενώ στη μεγάλη του καριέρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ μέτρησε σχεδόν 500 επίσημα παιχνίδια με 45 γκολ και 121 ασίστ.

Έχει κατακτήσει 30 τίτλους στην καριέρα του (10 πρωταθλήματα Ουκρανίας, 8 Κύπελλα, 8 Super Cup, 1 Europa League, 1 Πρωτάθλημα Κροατίας με τη Χάιντουκ και άλλα 2 Κύπελλα στην πατρίδα του).

Παρά την ηλικία του (έχει κλείσει τα 36 του) αλλά και ένα θέμα με ντόπινγκ που είχε (είναι τιμωρημένος έως τις 22 Αυγούστου 2018) δεν είναι απίθανο να κλείσει στον ΠΑΟΚ, καθώς μάνατζέρ του είναι ο Βαντίμ Σαμπλί, που έχει αρκετές συνεργασίες με τον Δικέφαλο τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ