Τα λένε αύριο Παϊρότζ – Αλαφούζος, δείπνο με κυβερνητικά στελέχη

Κρίσιμο ραντεβού αύριο μεταξύ του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού και του Ταϊλανδού, που βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα τα είπε με ανθρώπους της κυβέρνησης.

Τα λένε αύριο Παϊρότζ – Αλαφούζος, δείπνο με κυβερνητικά στελέχη | to10.gr

Γεμάτες θα είναι οι περίπου 70 ώρες παραμονής του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα, αφού αυτή τη φορά ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θέλει να προχωρήσει το θέμα τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και των υπολοίπων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και να αποχωρήσει έχοντας κάτι περισσότερο «χειροπιαστό».

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παϊρότζ είχε σήμερα συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ θα έτρωγε μαζί τους, προκειμένου να έχει συζητήσεις, ενώ το πρωί συναντήθηκε με ανθρώπους της Delloitte για να διαπιστώσει πως προχωρά ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα… σπουδαία για τους «πράσινους» θα είναι αύριο, όταν και ο Ταϊλανδός αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, σε ένα εξίσου κρίσιμο με το προηγούμενο ραντεβού. Ίσως και το κρισιμότερο έως τώρα.

Κάποιες «πηγές» εξάλλου αναφέρουν ότι είναι πιθανό να έχει συνάντηση και με τον Νίκο Νταμπίζα αύριο, όταν και ο τελευταίος επιστρέφει από την Αγγλία, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο Κορωπί για να δει το προπονητικό κέντρο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ