Ολυμπιακός : Πάντα στα υπόψιν ο Ρου

Ολυμπιακός : Πάντα στα υπόψιν ο Ρου

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν αφήσει στην άκρη την περίπτωση του 30χρονου Γάλλου επιθετικού που έχει προταθεί από τον περασμένο Γενάρη στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στη μεταγραφική του λίστα τον Νολάν Ρου. Οι ερυθρόλευκοι ξεψαχνίζουν (και) τη γαλλική αγορά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και ο Φρανσουά Μοντέστο έχει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της πατρίδας του.

Ο 30χρονος φορ της Μετς έκανε καταπληκτική σεζόν σκοράροντας 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ρου παρά τον υποβιβασμό της Μετς ήταν από τους διασωθέντες τη φετινή σεζόν και ο Μοντέστο εκτιμά πως πρόκειται για πολύ καλή λύση για την επιθετική γραμμή των πρωταθλητών.

Μάλιστα να σημειωθεί είναι ότι ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού έχει κάνει ταξίδια στην Γαλλία για να δει από κοντά τον Ρου κι έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον 30χρονο σέντερ φορ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως έχει μιλήσει με καλά λόγια στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος για τον συμπατριώτη του και το ζήτημα παραμένει ανοικτό για τους Πειραιώτες.

Μολονότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2020, ο Γάλλος επιθετικός θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό παρά να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας την επόμενη σεζόν. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και η προοπτική του Europa League σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό. Όμως, να σημειώσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, καθώς οι Μονπελιέ και Ρεμς εξετάζουν επίσης την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ