Επιμένει για Πεδρόσα ο Μαρτίνς (vid)

Επιμένει για Πεδρόσα ο Μαρτίνς (vid)

Ο Αντρέ Πεδρόσα της Σετούμπαλ, φαίνεται να είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες του Πορτογάλου τεχνικού για το κέντρο του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψε στην Ελλάδα και ήδη έχει αρχίσει να τρέχει τον σχεδιασμό και τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Ένας από τους παίκτες που γνωρίζει καλά, έχει παρακολουθήσει από κοντά και θέλει πολύ να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα είναι ο Αντρέ Πεδρόσα.

Ο Πεδρόσα είναι 21χρονών και αγωνίζεται κυρίως σαν αμυντικό χαφ. Αγωνίζεται για λογαριασμό της Βιτόρια Σετούμπαλ και φέτος είχε την πρώτη γεμάτη χρονιά της καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο με 23 (15 ως βασικός) συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τον ποδοσφαιριστή εξετάζουν και οι «μεγάλοι» της Πορτογαλίας Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ και ο Μαρτίνς τον έχει παρακολουθήσει ήδη από οντά στην αναμέτρηση της Σετούμπαλ με την Πόρτο. Αξίζει να αναφερθεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το 2020, αρνήθηκε να υπογράψει ανανέωση με την ομάδα του, δείχνοντας έτσι πως ψάχνεται για κάτι καλύτερο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ