Λαμία : Προς παραμονή ο Όμο και στο βάθος… Δημούτσος

Λαμία : Προς παραμονή ο Όμο και στο βάθος… Δημούτσος

Κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει στο στρατόπεδο της Λαμίας, με τον Όμο να θέλει να παραμείνει στην ομάδα και τον Ελίνι Δημούτσο να έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας.

Στη Λαμία, μπορεί η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ να είναι ακόμα στον αέρα, όμως οι Φθιώτες τρέχουν ήδη τα θέματα των ανανεώσεων αλλά και των μεταγραφών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ, ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Παντελιάδης μπορεί να είναι φευγάτος, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει με τον Σουλεϊμάν Όμο. O 32χρονος κεντρικός αμυντικός και αμυντικός χαφ, είναι κολώνα της άμυνας της Λαμίας και από τους σημαντικότερους παίκτες λόγω εμπειρίας. Μάλιστα, παρότι ο Νιγηριανός έχει δεχτεί κρούση από ομάδα της Κύπρου, αυτός θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και τη Λαμία για οικογενειακούς λόγους. Στα υπέρ του μετράει και το γεγονός πως έχουν ξεκινήσει και οι διαδικασίες για απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου.

Από την άλλη στο μέτωπο των μεταγραφικών, η Λαμία έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με δύο παίκτες του Πλατανιά που έπεσε στην Football League. Ο Λόγος για τον Ελίνι Δημούτσο και τον έμπειρο στράικερ Αντώνη Πετρόπουλο. Καμία όμως από τις υποθέσεις αυτές δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ