Ο «κύκλος» του Μαρτίνεθ, το «καμπανάκι» για τα «3 σημαντικά ματς», η κατάσταση των τραυματιών και ο Ρίτσαρντς

Ο «κύκλος» του Μαρτίνεθ, το «καμπανάκι» για τα «3 σημαντικά ματς», η κατάσταση των τραυματιών και ο Ρίτσαρντς

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπήκε... φουριόζος στην εβδομάδα του ντέρμπι, με ομιλία-οδηγό ενόψει του Ολυμπιακός - ΠΑΟ. Ετοιμος ο Ρίτσαρντς, ποιοι τραυματίες μπήκαν σήμερα.

Τα ψέματα τελείωσαν. Το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού, είναι πλέον προ των πυλών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή και από χθες ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν τίποτε άλλο στο πλάνο τους: Μόνο τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου. Μια νίκη που θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό και στο πρωτάθλημα, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη διαφορά των 3 πόντων από τους Πράσινους. Με απώτερο στόχο, βεβαίως, τη μακροημέρευση στην κορυφή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποδέχθηκε τους παίκτες του στο Ρέντη με τον κλασικό «κύκλο». Και φρόντισε να δείξει αμέσως τις σκέψεις του για τη μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής. Ένα παιχνίδι που ο ίδιος το αντιμετωπίζει ως το σημαντικότερο που έχει δώσει έως τώρα στην Ελλάδα η ομάδα του. Δίνοντάς του την υπόσταση και την αξία που αρμόζει στη μητέρα των μαχών του ελληνικού αθλητισμού.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, με την οποία άνοιξε ο δρόμος για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να μιλήσει ξανά στους ποδοσφαιριστές του. Εξηγώντας τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες, πώς πρέπει να προσεγγίσει τον στόχο που έχει μπροστά του, ώστε να πάει έτοιμος, αγωνιστικά και πνευματικά στο ντέρμπι.

«Ολοι γνωρίζετε ότι αυτή εβδομάδα είναι πολύ ξεχωριστή. Και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, για να ανταπεξέλθουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνεθ, για να συμπληρώσει: «Εχουμε μπροστά μας τρία πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τρία παιχνίδια κομβικά, τα οποία έχουν διαφορετικές δυσκολίες, αλλά πρέπει σε όλα να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Θέλουμε να νικήσουμε. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι. Σας υπολογίζω και σας πιστεύω όλους. Ο καθένας μπορεί να μπει και να παίξει. Εχουμε καλή ομάδα. Και κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει να κάνουμε καλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, με καλή νοοτροπία, για να είμαστε στο 100% στα δύσκολα ματς που έρχονται».

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΤΟΙΜΟΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποδέχθηκε χθες το βράδυ τους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στην ομάδα του. Και ήλπιζε ότι θα μπορέσει να έχει άμεσα στη διάθεσή του τους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Αλλά αυτό δεν συνέβη στο 100%. Ανδρέας Ντόη έκανε και σήμερα όλη την προπόνηση. Ο Νικολάς Φρέιρε και ο Βιθέντε Ιμπόρα, αντίθετα, έκαναν κάποια κομμάτια με την ομάδα και στο υπόλοιπο κομμάτι προπονήθηκαν μόνοι τους. Και αναμένεται το επόμενο διήμερο να φορτσάρουν.

Όπως και να έχει, ο Μαρτίνεθ τους θέλει και τους τρεις για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Και πλέον, μπορεί να υπολογίζει ένα «όπλο» που έως τώρα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

Και αυτό διότι ο Ομάρ Ρίτσαρντς μπήκε κανονικά με τους συμπαίκτες του. Ακολουθεί όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Είναι καλά. Και παρότι δεν είναι 100% έτοιμος, προσφέρει μια έξτρα ποιοτική λύση στο αριστερό άκρο, δίπλα στον Ορτέγκα, που εφεξής θα μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα, όπως φαίνεται από τις προπονήσεις. Με τον Αγγλο να… έρχεται, με σκοπό να δείξει ότι μπορεί να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Και σωματικά, πλέον, δεν έχει άλλα «εμπόδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ