ΠΑΟΚ : Αγοράζει τα δικαιώματα του Ροντρίγκες η Γαλατασαράι

ΠΑΟΚ : Αγοράζει τα δικαιώματα του Ροντρίγκες η Γαλατασαράι

Οι πρωταθλητές Τουρκίας σκοπεύουν να αγοράσουν από τον ΠΑΟΚ το 20% των δικαιωμάτων του Γκάρι Ροντρίγκες που διατηρεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να επωφεληθεί σε περίπτωση πώλησης του Αφρικανού εξτρέμ.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Fotospor.com» αναφέρει πως στόχος της Γαλατασαράι πριν προβεί στην πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες είναι να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Αφρικανού ποδοσφαιριστή. Αυτό θα γίνει με την αγορά του 20% που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

«Η Γαλατάσαραϊ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για τον Γκάρι Ροντρίγκες με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του. Έχει σημειωθεί ότι ο πρόεδρος, Μουσταφά Τσενγκίζ, σχεδιάζει να πουλήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες για 35 εκ. ευρώ, μετά το Champions League!», Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, οι Τούρκοι σε μία πρώτη επαφή που είχαν οι δύο ομάδες ο ΠΑΟΚ ζήτησε 4 εκ. ευρώ για την πώληση του 20% των δικαιωμάτων του Ροντρίγκες.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, φιλοξενούνται και δήλωση του Φατίχ Τερίμ που αναφέρει: «Η καλύτερη μεταγραφή που έχουμε να κάνουμε, είναι το 20% του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ