Τελικά, πόσο ίδιος θα είναι ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν;

Τελικά, πόσο ίδιος θα είναι ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν;

Ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολλά στην ομοιογένεια για τη νέα σεζόν όμως οι αλλαγές που αναμενόνται στο ρόστερ του δείχνουν σε πρώτη φάση αρκετές σημαντικές μεταβολές.

Ο ΠΑΟΚ, λέει και το λένε κι άλλοι, μπορεί τη νέα σεζόν να «πατήσει» στο γεγονός ότι σε σχέση με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, εκείνος θα διατηρήσει την ομοιογένειά του.

Άλλωστε, είναι κάτι που έχει πει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για λίγες προσθήκες στο ρόστερ, οι οποίες δεν θα χαλάσουν τη «χημεία» που φέτος απέκτησε η ομάδα. Τη στιγμή, λοιπόν, που η ΑΕΚ χάνει παίκτες της οι οποίοι ήταν καθοριστικοί (Λάζαρος, Αραούχο, Γιόχανσον για την ώρα) και που ο Ολυμπιακός αλλάζει την ομάδα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ποντάρει σε αυτό.

Ας το δούμε, όμως, λίγο πιο αναλυτικά, διότι καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Πάμε θέση προς θέση:

Σε αυτή του τερματοφύλακα ο Πασχαλάκης ασφαλώς και είναι στην pole position. Ωστόσο, αφενός υπάρχουν για εκείνον μεταγραφικά σενάρια. Αφετέρου υπάρχει η περίπτωση του Ζίβκοβιτς. Θεωρείται «κλεισμένη» και κανείς δεν ξέρει πώς θα «περπατήσει» η σεζόν για τους τερματοφύλακες.

Στα δύο άκρα της άμυνας, φαίνεται ότι Μάτος και Βιεϊρίνια δεν κουνιούνται. Θα χρειαστούν εναλλακτικές λύσεις από πίσω τους, αλλά σε αυτές τις θέσεις η ομοιογένεια δεν χαλάει. Στο κέντρο της άμυνας, όμως; Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο έβγαλαν τη χρονιά, αλλά είναι αμφίβολο ότι θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο και τη νέα σεζόν. Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχαν τόσα σενάρια για βασικό ποδόσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας, έστω και αν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει πια βγει από το κάδρο. Άλλωστε, ο Χατσερίντι συνεχίζει να υπάρχει σε αυτό, με προσύμφωνο…

Στα χαφ έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι χρειάζεται ενίσχυση. Ο Βερνμπλούμ αποτελεί βασικό στόχο και βέβαια, με στόχο την 11άδα.

Στα δύο άκρα, ο Μακ φεύγει, ο Μπίσεσβαρ είναι στον άρα, ο Ελ Καντουρί επίσης. Άρα εδώ πάει μάλλον για δύο προσθήκες. Αν μάλιστα πωληθεί ο Πέλκας, ίσως να χρειαστούν και τρεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Επίσης, στη θέση του φορ, υπάρχει ανοιχτή η ιστορία του Πρίγιοβιτς. Ήδη υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, οι οποίες ίσως γίνουν και περισσότερες μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Αν πωληθεί, θα χρειαστεί και βασικός επιθετικός.

Με αυτά και με αυτά, ήδη μαζεύτηκαν πολλές οι προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, για την 11άδα του και αυτό διότι φέτος έβγαλε τη χρονιά με λίγους ποδοσφαιριστές. Αν, λοιπόν, μετρήσουμε πέντε νέους παίκτες στον βασικό κορμό, σημαίνει ότι το πλεονέκτημα που ισχυρίζεται ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι για τον ΠΑΟΚ, τίθεται σε αμφιβολία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ