ΠΑΟΚ : Ο μάνατζερ του Χατσερίδη μίλησε για την πρόταση του

ΠΑΟΚ : Ο μάνατζερ του Χατσερίδη μίλησε για την πρόταση του

Ο μάνατζερ του Χατσερίδη (Ιβάν Πιροσένκο) τόνισε ότι ο παίκτης εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και μεταξύ αυτών είναι και του ΠΑΟΚ.

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ευγένιο Χατσερίδη (ο οποίος δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην Ντιναμό Κιέβου και αποχωρεί σίγουρα από εκεί). Ωστόσο καμιά από τις δύο πλευρές δεν έχει επισημοποιήσει κάτι τέτοιο, το οποίο παραμένει πάντως ένα… κοινό μυστικό.

Ο μάνατζερ του Χατσερίδη, ο Ιβάν Πιροσένκο, με δηλώσεις του στο «PAOK24» αναφέρθηκε στην προοπτική του ΠΑΟΚ, αλλά και τις προτάσεις που έχει o έμπειρος αμυντικός και από άλλες ομάδες.

Μεταξύ άλλων είπε: «O ΠΑΟΚ είναι μια προοπτική, αλλά κοιτάμε τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και θα δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση. Έως τώρα δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν. Μπορεί να το έχει κάνει ο παίκτης μόνος του, αλλά έχει και έναν μάνατζερ και για την ώρα δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, με έναν καλό και δυνατό πρόεδρο, αλλά αυτά έχω να σας πω για την ώρα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ