Αποκάλυψη Μπίσεσβαρ για πρόταση ελληνικής ομάδας

Αποκάλυψη Μπίσεσβαρ για πρόταση ελληνικής ομάδας

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε μέσο της Ολλανδίας για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως είχε πρόταση από ελληνική ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από την Ελλάδα μετά από συνολικά 7 χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός μίλησε σε μέσο της χώρας του για την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του παρόλο το προχωρημένο της ηλικίας (35), κάτι που θα ήταν ιδανικό για αυτόν να γίνει στην πατρίδα του.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε πρόταση που είχε από άλλη ελληνική ομάδα την οποία όμως δεν κάνει γνωστή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω αποσυρθεί ακόμη, τουλάχιστον επίσημα. Θα ήθελα να συνεχίσω ακόμη να παίζω αλλά οι προοπτικές δεν είναι και πολύ μεγάλες. Έχω επιστρέψει στην Ολλανδία και ελπίσω να βρω μια ομάδα που θα θέλει να με αποκτήσει.

Προφανώς δεν ήταν εύκολο να βρω ομάδα. Είχα προτάσεις από την Τουρκία, την Ελλάδα, ακόμη και την δεύτερη κατηγορία, αλλά δεν ήθελα να παίξω εκεί. Το καλοκαίρι είχα συζητήσεις με τρεις ολλανδικές ομάδες. Την Τσβόλε, την Φορτούνα Σιτάρντ και την Αλμέρε Σίτι . Δεν συμφώνησα ωστόσο γιατί τότε προτιμούσα να παραμείνω στο εξωτερικό.

Λογικό ήταν να βρουν άλλους ποδοσφαιριστές και πλέον δεν υπάρχει χώρος για έναν… νεαρό αρτίστα σαν και μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ