Στην τελική ευθεία ενόψει του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία ενόψει του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει όλους τους παίκτες του σε καλή κατάσταση πλην των «γνωστών».

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το δεύτερο ντέρμπι του στη σεζόν 2023/2024, αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τη σημερινή τους προπόνηση στο Γ. Καλαφάτης, την προτελευταία πριν το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (22/10, 19:30).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα (Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς και Τσέριν) να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα, ενώ «μέσα» ήταν κανονικά και ο Φώτης Ιωαννίδης.

Εκτός για ακόμη μια φορά ήταν ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού το οποίο θα τον αφήσει εκτός για κάποιες εβδομάδες ακόμη.

Κλασσικά στο δικό του πρόγραμμα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ενώ εκτός από τη σημερινή προπόνηση ήταν και ο Λάσλο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση, rondo, αρκετή τακτική και fun game, με το οποίο ο Σέρβος τεχνικός «χαλάρωσε» τους παίκτες του.

Η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» θα συνεχιστεί και αύριο, Σάββατο, με τον Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει και την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ