Το… αδιανόητο back to back με τους γιους του Θανάση Κωστούλα κόντρα στον Παναθηναϊκό – Λάμπουν στην ακαδημία του Ολυμπιακού (vids)

Το… αδιανόητο back to back με τους γιους του Θανάση Κωστούλα κόντρα στον Παναθηναϊκό – Λάμπουν στην ακαδημία του Ολυμπιακού (vids)

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε δύο νίκες απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, στη Superleague 2 και Κ19, με πρωταγωνιστές τα αδέρφια Κωστούλα...

Διήμερο (20-21/10) με νίκες απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο πέτυχε ο Ολυμπιακός, αφού η Β’ ομάδα και η Κ19, επικράτησαν απέναντι στις αντίστοιχες του Παναθηναϊκού.

Χτες, η ομάδα Β’, του Αριέλ Ιμπαγάσα, επικράτησε με 3-1 στο ντέρμπι της Superleague 2, ενώ σήμερα ήταν η σειρά των «μικρών» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου να πάρουν τη νίκη με 1-0, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Η μοναδική πρωτιά του νέου Παναθηναϊκού στην Euroleague – 13ος ο Ολυμπιακός

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στα δύο παιχνίδια ήταν οι γιοί του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού, Θανάση Κωστούλα, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έγραψε ιστορία στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Ο Χαράλαμπος (Β’ ομάδα) και ο Κωνσταντίνος (Κ19), έβαλαν την σφραγίδα τους στις δύο νίκες των «ερυθρολεύκων», σκοράροντας από ένα γκολ έκαστος.

Αρχικά ο επιθετικός της Β’ ομάδας,  έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια, σκόραρε το 2ο γκολ του Ολυμπιακού, στο 49ο λεπτό, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα για την νίκη της ομάδας του. Ο Χαράλαμπος, είναι γεννημένος το 2007 και πρόκειται για ένα παιδί που έχει πολύ καλή σωματοδομή για την ηλικία του, έχει υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχει το εύκολο γκολ. Είναι κυριαρχικός στο «κουτί», ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι από πιο μικρές ηλικιακά ομάδες παίζει με μεγαλύτερους.

Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο Κωνσταντίνος, με τον νεαρό αμυντικό να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, που παραμένει πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα της Superleague Κ19, με 18 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές.

Σίγουρα πρόκειται για ένα ιδιαίτερο διήμερο για την οικογένεια Κωστούλα, με τον πατέρα τους Θανάση να νιώθει σίγουρα υπερήφανος. Θυμίζουμε πως, ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1999 έως το 2007, κατακτώντας επτά πρωταθλήματά και δύο Κύπελλα, ενώ κατέγραψε συνολικά 202 συμμετοχές.

Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ