Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Παίκτης υψηλού επιπέδου ο Σρνα»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Παίκτης υψηλού επιπέδου ο Σρνα»

O Μιρτσέα Λουτσέσκου συνεργάστηκε για 12 χρόνια με τον Ντέριο Σρνα και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ ακόμη και στα 36 του

Αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον Ντάριο Σρνα είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε παίκτη τον Κροάτη μπακ για 12 χρόνια (2004-16) στη Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Σε δηλώσεις του ο πρεσβύτερος Λουτσέσκου τόνισε: «Για μένα ο Σρνα δεν είναι απλά ένα δεξί μπακ, είναι ένας κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής με αρκετές αρετές που ταιριάζουν σε όλους τους προπονητές. Έφτασε στο Ντόνετσκ στα 21 του και έγινε ο αρχηγός της ομάδας. Ένας νεαρός που ήρθε από την Χάιντουκ έφτασε στο ανώτερο επίπεδο στην Σαχτάρ και στην Εθνική Κροατίας».

Συνεχίζοντας ο Μιρτσέα Λουτσέσκου πρόσθεσε: «Μιλάμε για έναν αμυντικό που τρέχει σε κάθε παιχνίδι πάνω από 11 χιλιόμετρα και μπορεί και να σκοράρει, αλλά και να βγάλει ασίστ. Είναι επιθετικογενής, είναι πολύ καλά συγκεντρωμένος και έχει κρατήσει την φυσική του κατάσταση σε υψηλό επίπεδο παρά την ηλικία του επειδή δεν είχε πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα του».

Σε ερώτηση για το αν θα τα καταφέρει στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο Ραζβάν θα κερδίσει με τον Σρνα εμπειρία και ποιότητα. Ο Ντάριο έχει την ευκαιρία να τελειώσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο και ο Ραζβάν θα τον βοηθήσει. Ο Σρνα από την πλευρά του θα βοηθήσει  τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ