Γκάμπριτς: «Δώρο για τον ΠΑΟΚ ο Σρνα»

Γκάμπριτς: «Δώρο για τον ΠΑΟΚ ο Σρνα»

Ο Τόντσι Γκάμπριτς έπλεξε το εγκώμιο του Ντάριο Σρνα, τον οποίο θεωρεί ικανό να παίξει σε υψηλό επίπεδο για άλλα 3-4 χρόνια.

Ο Τόντσι Γκάμπριτς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο Κροάτης τερματοφύλακας μίλησε στον «Arena FM 89,4» για τον συμπατριώτη του Ντάριο Σρνα που έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο. Ο Γκάμπριτς είχε προλάβει τον Κροάτη αμυντικό στη Χάιντουκ όταν ο Σρνα έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του!

«Είναι φοβερός παίκτης! Για τον ΠΑΟΚ είναι δώρο, είναι αρχηγός στην εθνική Κροατίας και έπαιξε πολλά χρόνια στη Σαχτάρ. Από μικρός από τα 15 του χρόνια ήταν και είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής», επισήμανε ο πρώην τερματοφύλακας του Δικέφαλου για τον συμπατριώτη του.

Για το ότι είναι 36 ετών και αν μπορεί να βοηθήσει είπε: «Μπορεί, δεν έχει πρόβλημα, εγώ έπαιξα μέχρι τα 40. Ο Σρνα δε θα έχει πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Ήμουν προπονητής όταν ο Σρνα ήταν στη Χάιντουκ».

Για το πως είναι σαν χαρακτήρας: «Δεν παίζει μήνες καθώς έκανε ένα λάθος, αλλά δεν ήταν δικό του. Ο γιατρός της ομάδας έφταιγε. Νομίζω ότι μπορεί να παίξει για ακόμη 3-4 χρόνια! Ακόμη δεν ξέρει τι είναι ο ΠΑΟΚ και πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Για μένα είναι καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ