Βράνιες : Το «δις εξαμαρτείν», η μεταμέλεια και η «καμπάνα»

Βράνιες : Το «δις εξαμαρτείν», η μεταμέλεια και η «καμπάνα»

Η «έκρηξη» του Όγκνιεν Βράνιες κατά του Χιμένεθ στο φιλικό με την Τσουκαρίτσκι αποτέλεσε το δεύτερο «συμβάν» μεταξύ των δύο – Ποια η στάση του παίκτη και τι προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό

Όπως αποκάλυψαν σήμερα σερβικά Μέσα, κατά τη διάρκεια του φιλικού της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι, την Πέμπτη, στα Σπάτα, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ του Ογκνιέν Βράνιες και του Μανόλο Χιμένεθ, με τα πράγματα να φτάνουν σε… οριακό, όπως αναφέρεται, σημείο. Αφού ο στόπερ της ΑΕΚ επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του, δείχνοντας να έχει απολέσει την ψυχραιμία του, με αφορμή την αντικατάστασή του λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του φιλικού και αφού πρώτα είχε δεχθεί έντονες παρατηρήσεις.

Αυτό, πάντως, δεν είναι το πρώτο «συμβάν» μεταξύ Χιμένεθ και Βράνιες, καθώς αντίστοιχο είχε υπάρξει και πριν από περίπου δύο μήνες. Όταν στο φινάλε της προπόνησης της ΑΕΚ, την οποία μάλιστα παρακολουθούσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είχε βρεθεί εκείνη την ημέρα στα Σπάτα, ο Βόσνιος στόπερ αποχώρησε από το γήπεδο κλωτσώντας μπάλες, κώνους και δείχνοντας γενικώς, πολύ εκνευρισμένος. Με το… επίκεντρο των νεύρων του, να είναι και τότε ο Ισπανός τεχνικός, που είχε κάνει ξανά έντονες παρατηρήσεις στον Βράνιες, για την λανθασμένη εκτέλεση μιας άσκησης τακτικής.

Την Πέμπτη λοιπόν, ο Βράνιες υπέπεσε σε δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα και μένει να φανεί, αν θα περάσει και αυτό… ατιμώρητο. Μιας και βάσει του εσωτερικού κανονισμού που υπογράφηκε πρόσφατα στα Σπάτα, προβλέπονται πρόστιμα και για πειθαρχικά παραπτώματα. Τα οποία μπορεί να είναι και υψηλά.

Πάντως ο Βράνιες επιχείρησε από την ίδια κιόλας μέρα, να ρίξει τους τόνους. Συνομιλώντας το βράδυ της Πέμπτης τόσο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Αναγνωρίζοντας το λάθος του και εκφράζοντας την πρόθεση να ζητήσει συγνώμη στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώπιον όλης της ομάδας. Προκειμένου το όλο θέμα να θεωρηθεί λήξαν, δίνοντας τη δέσμευση πως δεν θα υπάρξει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ