Μαρέσκα: «Βγείτε να συνεχίσουμε το ματς»

Μαρέσκα: «Βγείτε να συνεχίσουμε το ματς»

Ξεκάθαρη η θέση του διαιτητή και το μήνυμα στους «πράσινους»! Βγήκε ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επιστροφή και ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά από το 1-1 και την πτώση του Χουανκάρ στον χώρο που έκαναν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί του επιδιώκοντας ξεκάθαρα να οδηγήσει το ματς σε οριστική διακοπή και να το πάρει στα χαρτιά! Το είπε άλλωστε και σε διαρροή κατά την διάρκεια της μεγάλης διακοπής.

Τι συνέβη σε όλο αυτό το διάστημα που έχουμε διακοπή; 70 δηλαδή ολόκληρα λεπτά; Ο Παναθηναϊκός αρνείται να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο παρότι αυτός που αποφασίζει για το αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι ή όχι είναι ο διαιτητής. Και ο Ιταλός διαιτητής Μαρέσκα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και αυτό μάλιστα που μεταδόθηκε και από την Cosmote έχει ζητήσει την επιστροφή των ομάδων ώστε να συνεχιστεί το ματς.

Διαβάστε επίσης: Να πάρει το ντέρμπι στα χαρτιά προσπαθεί ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε και ξεκίνησε ζέσταμα ενώ την ίδια ώρα αναμένεται ο Παναθηναϊκός να κάνει το ίδιο. Αν δεν το κάνει; Τότε θα είναι αυτός που θα τιμωρηθεί για την διακοπή του αγώνα από την στιγμή που η απόφαση του διαιτητή είναι ξεκάθαρη για την συνέχεια του ματς. Παράλληλα διαψεύδεται η πληροφορία πως ο Χουάνκαρ πήγε στο νοσοκομείο, προφανώς θέλοντας να ισχυροποιήσουν οι πράσινοι την προσπάθεια τους να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο γιατρός του παιχνιδιού δεν συμφωνεί με τους ισχυρισμούς του Χουάνκαρ. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός ή θα βγει στον αγωνιστικό χώρο ή θα τιμωρηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ