Ολυμπιακός: «Αν είναι επείγον πώς δεν επιλέγονται νοσοκομεία σε απόσταση 1-5 λεπτών και επιλέγεται νοσοκομείο 1 ώρα μακριά από το γήπεδο;»

Ολυμπιακός: «Αν είναι επείγον πώς δεν επιλέγονται νοσοκομεία σε απόσταση 1-5 λεπτών και επιλέγεται νοσοκομείο 1 ώρα μακριά από το γήπεδο;»

Τα «καυτά» ερωτήματα με τις προφανείς απαντήσεις για τον «τραυματία» Χουανκάρ που δεν πήγε σε κοντινό νοσοκομείο, η ζαλάδα του και το πρώτο ντέρμπι στην ιστορία που διακόπτεται χωρίς αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς πραγματικό γεγονός καταγεγραμμένα από τους αξιωματούχους!

Αν μη τι άλλο ο Παναθηναϊκός έγραψε χθες ιστορία με την απόφασή του να αποχωρήσει από το γήπεδο, βάζοντας με αυτό τον τρόπο σε εφαρμογή του πλάνο του για να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Όπως αποδεικνύεται από όλες τις επίσημες τοποθετήσεις από τους αξιωματούχους πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι στην Ιστορία που διακόπτεται χωρίς αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς πραγματικό γεγονός (πχ επεισόδια) καταγεγραμμένα από τους αξιωματούχους! Με το… έργο να είναι ξεκάθαρο και τον Ολυμπιακό να… βγάζει στην «σέντρα» τις πρακτικές των πρασίνων.

Ο Ολυμπιακός με «καυτά» ερωτήματα που έχουν προφανή απάντηση αναρωτιέται για τα χθεσινά γεγονότα:

– Ο γιατρός του αγώνα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κλινικό εύρημα που να μην επιτρέπει στον παίκτη να συνεχίσει αλλά ο ίδιος λέει ότι ζαλίζεται και η ομάδα του ζητάει να πάει ο παίκτης στο νοσοκομείο. Μάλιστα ενώ υπήρχε ασθενοφόρο που θα μπορούσε να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή σε ένα λεπτό σε ένα οργανωμένο Νοσοκομείο όπως το Μετροπολιταν στο Νέο Φάληρο ή το κρατικό Τζάνειο στη Νίκαια οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού απαίτησαν να τον διακομίσουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα της αρεσκείας τους και συγκεκριμένα το Υγεία που εδρεύει στο… Μαρούσι Αττικής και όλως τυχαίως είναι χορηγός του ΠΑΟ. Ασθενοφόρο καλείται σε επείγοντα περιστατικά. Αν είναι επείγον πώς δεν επιλέγονται νοσοκομεία σε απόσταση 1-5 λεπτών και επιλέγεται νοσοκομείο 1 ώρα μακριά από το γήπεδο; Η απάντηση είναι προφανής.

– Στο 4’ του β’ ημιχρόνου του χθεσινοβραδινού αγώνα Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού αιτιάται μετά από αναφερόμενη έκρηξη κροτίδας αιφνίδια μερική απώλεια ακοής αριστερά. Ενώ κατά την πρώτη κλινική και δυσχερή εκτίμηση στο γήπεδο ανέφερε ζάλη και διαταραχή ακοής αριστερά μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περίπου 60’ λεπτών παρουσίασε σαφή βελτίωση η κλινική εικόνα με βελτίωση της ακοής (« ακούω το ίδιο τόσο αριστερά όσο και δεξιά») ενώ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συνέχιζε να αναφέρει το υποκειμενικό σύμπτωμα της ζάλης που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει! Σαφώς και δεν υπήρξε σωματική βλάβη λόγω πλήξης, από κάποιο αντικείμενο.

– Αν μιλάμε λοιπόν για ακουστικό τραύμα από κρότο με ένταση ήχου μεγαλύτερη των 150db και διαρκείας περίπου λιγότερο από 3ms ( κατά κανόνα 0,4-1,5ms) τότε επιστημονικά μιλάμε για κάτι που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη αντιμετώπιση αφού υπάρχει καλή αυτόματη αποκατάσταση της οποιασδήποτε βλάβης. Αυτό το είδος του τραύματος μάλιστα φαίνεται να αφορά πολλές φορές ειδικές κατηγορίες όπως: Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Κυνηγούς και δασολόγους (όπλα, πολυβόλο, πιστόλια, αυτόματα πιστόλια, πιστόλια αφετών), πιστόλια άμυνας (6 mm πιστόλια εκφοβισμού), παιχνίδια-πιστόλια για παιδιά (>100 dB) χωρίς ουσιαστικά όμως να επηρεάζεται η εργασία τους ή η δραστηριότητα τους. Και να σημειωθεί ότι αυτές οι κατηγορίες μένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτεθειμένοι σε ήχους μεγάλης έντασης και όχι όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτε προκύπτει από κάπου ότι αν ένας παίκτης έχει πονόδοντο ή κακή ακοή προσωρινά δεν μπορεί να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα!

– Και επειδή ακούμε για πληροφορίες στον Τύπο που διοχετεύονται για να αλλάξουν την κοινή γνώμη: Στο Θεραπευτήριο Υγεία υπεβλήθη σε όλο τον κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο (CT scan) ενώ υπεβλήθη στην πλέον ειδική και παθογνωμονική εξέταση τα ακουστικά προκλητα δυναμικά που αποτελούν σήμερα την πιο αξιόπιστη μέθοδο αντικειμενικής εκτίμησης της ακουστικής λειτουργίας, που χρησιμοποιείται. Η διαγνωστική αξία της μεθόδου, οφείλεται στη μεγάλη ευαισθησία και ειδικότητα που διαθέτει για την αντικειμενική εκτίμηση της ανατομικής και λειτουργικής ακεραιότητας του ακουστικού συστήματος. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την εξέταση δεν υπάρχει ιδιαίτερη παθολογία ούτε ιδιαίτερη μεγάλη διαφορά συγκριτικής ακουστικής ικανότητας στα δυο ώτα και σύμφωνα με την ειδικό που έκανε την εξέταση θα μπορούσε να εξέλθει ο Juankar για την οικία του με οδηγίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ