Ανδριανόπουλος: «Από πότε παίκτης και ομάδα αποφασίζουν για την τύχη ενός αγώνα;» (pics)

Ανδριανόπουλος: «Από πότε παίκτης και ομάδα αποφασίζουν για την τύχη ενός αγώνα;» (pics)

Οι αναρτήσεις του πρώην υπουργού, Ανδρέα Ανδριανόπουλου, για το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού.

Αναρτήσεις στα social media για όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Ο πρώην υπουργός στις αναρτήσεις του τονίζει ότι ο γιατρός του παιχνιδιού δεν βρήκε «νευρολογικό έλλειμμα» στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και αναρωτιέται από «πότε παίκτης και ομάδα αποφασίζουν ουσιαστικά για την τύχη ενός αγώνα».

Διαβάστε επίσης: Ώρα 21.20: Η αποστολή του Παναθηναϊκού παραγγέλνει πίτσες στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης- Μια ώρα μετά έλεγαν πως… (vid)

Όπως αναφέρει μάλιστα, είναι «ακατανόητο πως ο αγώνας δεν διεκόπη με μηδενισμό του Παναθηναϊκού», αφού όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Ο διαιτητής κάλεσε πάλι τις ομάδες στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο γιατρός του αγώνα δεν «δήλωσε επίσημα πως τραυματίστηκε ο παίκτης των φιλοξενούμενων, ούτε τον έστειλε στο νοσοκομείο», προσθέτοντας ότι ο Παναθηναϊκός έφυγε από το γήπεδο χωρίς εντολή διαιτητή και θα έπρεπε να μηδενιστεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος:

«Κλινικά κατά τη γνώμη μου δεν έχει νευρολογικό έλλειμμα, αλλά ο παίκτης και η ομάδα του θέλουν να τον διακομίσουν σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις (ΩΡλ. Κλτ)». Από πότε παίκτης και ομάδα αποφασίζουν ουσιαστικά για την τύχη ενός αγώνα;

Είναι ακατανόητο πως ο αγώνας δεν διεκόπη με μηδενισμό Παναθηναϊκού. Εφυγαν από το γήπεδο χωρίς εντολή διαιτητή. Ο γιατρός του αγώνα δεν δήλωσε επίσημα πως τραυματίστηκε ο παίκτης ούτε τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο διαιτητής κάλεσε πάλι τις ομάδες στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε. Λοιπόν;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ