Λουτσέσκου : «Είναι άνθρωποι του τίποτα, δεν έχουν προσωπικότητα»

Λουτσέσκου : «Είναι άνθρωποι του τίποτα, δεν έχουν προσωπικότητα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε θέση για την επίθεση των διεθνών ποδοσφαιριστών της εθνικής Ρουμανίας προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κριστόφ Ντάουμ.

Θέση υπέρ του πρώην τεχνικού της εθνικής Ρουμανίας, Κριστόφ Ντάουμ, στην κόντρα του με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, πήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα στην ιστοσελίδα «Fanatik.ro», με αφορμή της δηλώσεις του 28χρονου εξτρέμ των Ρουμάνων Γκάμπριελ Τόρχε και τόνισε πως οι παίκτες που δεν σέβονται τον προπονητή και δημιουργούν προβλήματα δεν έχουν προσωπικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκάμπριελ Τόρχε, κατά του πρώην πλέον προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας, Κριστόφ Ντάουμ:

«Στον Ντάουμ δεν αρέσουν οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάτι να πουν. Αναφέρομαι σε αυτούς που μιλάνε όσο περισσότερο γίνεται. Εννοώ, αν σου άρεσαν τα αστεία ή μιλούσες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αυτό δεν ήταν καλό. Δεν του άρεσαν αυτού του είδους οι ποδοσφαιριστές και απέκλειε έναν κάθε φορά».

Και η απάντηση του προπονητή του ΠΑΟΚ, που τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Κριστόφ Ντάουμ:

«Δεν μου άρεσαν οι αντιδράσεις ορισμένων παικτών προς τον Ντάουμ. Δεν ήταν μόνο ο Τόρχε, ήταν πολλοί. Και πριν φύγει και μετά που έφυγε. Είναι άνθρωποι του τίποτα, δεν έχουν προσωπικότητα. Με τέτοιους παίκτες, δεν μπορείς να έχεις πραγματική απόδοση. Είναι ξεκάθαρο, δεν μπορείς έτσι να πάρεις αποτελέσματα. Όταν είσαι παίκτης, πρέπει να μιλάς στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν έχεις κάτι να πεις, πηγαίνεις πρώτα στον αρχηγό της ομάδας και μετά πας στον προπονητή και του λες κόουτς, πιστεύουμε πως πρέπει να κάνεις αυτό ή αυτό δεν είναι εντάξει. Και μετά, όλα πεθαίνουν εκεί, στη συζήτηση με τον προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ