Ερέρα : «Μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσω στον Άρη την καριέρα μου»

Ερέρα : «Μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσω στον Άρη την καριέρα μου»

Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε με νέες δηλώσεις του ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους κίτρινους.

Νέα συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του Ser Las Palmas παραχώρησε ο Πάκο Ερέρα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να καθίσει στον πάγκο του Άρη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε ότι το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή τον οδηγεί στη Θεσσαλονίκη: «Δεν είμαι ακόμη σίγουρος που θα είμαι την επόμενη σεζόν. Βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα από την Ελλάδα, τον Άρη Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις πιο μεγάλες πιθανότητες το ενδεχόμενο να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου.

Επιπλέον, ο Ερέρα εξήγησε γιατί απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο να αναλάβει την Λας Πάλμας και ο Άρης πλέον αποτελεί γι’ αυτόν προτεραιότητα: «Η αλήθεια είναι ότι με προσέγγισαν οι άνθρωποι της Λας Πάλμας πριν από μερικές ημέρες και μου είπαν ότι αποτελούσα έναν από τους υποψήφιους, γιατί με θυμούνται από την προηγούμενη θητεία μου. Όλα τα υπόλοιπα τα μαθαίνω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Απλά πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι διαβάζω, γιατί αγαπάω την ομάδα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να δουλέψω στην Ισπανία, αλλά η Λας Πάλμας θα αποτελούσε εξαίρεση. Νομίζω, όμως, ότι η διοίκηση της ομάδας έχει διαφορετική οπτική επί του θέματος. Είχα δει πολλούς αγώνες της Λας Πάλμας την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα, γιατί εβδομάδα με την εβδομάδα, η ομάδα έδειχνε να χάνει τον στόχο της. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει  απογοήτευση αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα ξεχαστούν αν κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Θα πρέπει, όμως, να κάντε υπομονή, μην περιμένετε η ομάδα να κερδίσει την άνοδο από τον Δεκέμβριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ