Ολυμπιακός : Κινείται για παίκτη-πολυεργαλείο από τη Γαλλία

Ολυμπιακός : Κινείται για παίκτη-πολυεργαλείο από τη Γαλλία

Οι Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ ετοιμάζουν κίνηση προκειμένου να φέρουν από τη Γαλλία έναν πολυσύνθετο παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως προχωράει για την απόκτηση ενός μέσου ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέσεις. Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει λόγο για ποδοσφαιριστή που ανήκει σε ομάδα της Γαλλίας και μένει ελεύθερος φέτος. Μάλιστα, οι Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ φέρονται να είναι οι κύριοι εκφραστές της ερυθρόλευκης κίνησης για τον παίκτη.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από τη Γαλλία, ο Αντριέν Τόμασον της Ναντ είναι μια περίπτωση παίκτη που ανήκει στην «εξίσωση» που αναφέραμε, καθώς έχει τη δυνατότητα να παίξει επιπλέον και ως οκτάρι και ως δεκάρι, όπως και σαν εξτρέμ.

Επίσης, ακούγεται και Σανίν Πρίσιτς της Ρεν. Για πρώτη φορά το συγκεκριμένο όνομα ακούγεται για τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος κεντρικός μέσος πιθανότατα δεν θα φοράει τη φανέλα της γαλλικής ομάδας και τη νέα σεζόν. Ο Πρίσιτς είναι 6 φορές διεθνής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αποκτήθηκε το 2014 από τη Σοσό και ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Περούτζια και Τορίνο. Φέτος, έκανε 19 συμμετοχές (οι 18 βασικός) στο πρωτάθλημα και μια στο Λιγκ Καπ και φέτος 25 στο πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι είχε υποστεί τραυματισμό στα τέλη Οκτωβρίου που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Όμως, επέστρεψε σε καλή κατάσταση και είχε αρκετές συμμετοχές.

Την ίδια στιγμή, πάντα στο προσκήνιο υπάρχει και η υπόθεση του επιθετικού της Λιόν, Ζαν Φιλίπ Ματέτα. Αν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, τότε ενδεχομένως να υπάρξει κίνηση απόκτησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ