ΠΑΟΚ : Ζήτησε προθεσμία ο Σρνα

ΠΑΟΚ : Ζήτησε προθεσμία ο Σρνα

Προθεσμία μιας εβδομάδας ζήτησε ο Ντάριο Σρνα από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για να απαντήσει στην πρόταση τους για συνεργασία. Αυτό που «χαλάει» τον Κροάτη είναι ότι θα έχει δευτερεύον ρόλο στην ομάδα.

Ο 37χρονος Κροάτης αμυντικός, Ντάριο Σρνα, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, βρίσκεται στην Ουκρανία για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του  Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Λίβερπουλ. Ο Σρνα, λίγο πριν αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη πήρε στα χέρια του την τελική πρόταση των παραγόντων του ΠΑΟΚ για συνεργασία 1+1 χρόνο, χωρίς να δώσει απάντηση. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία μιας εβδομάδας για να σκεφτεί την πρόταση, αλλά και τα θέλω του Δικεφάλου. 

Στον έμπειρο δεξιοπόδαρο μπακ μεταφέρθηκε από ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως ο ρόλος του θα είναι δευτερεύων στην ομάδα. Αυτό ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση, καθώς δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβιβαστεί με μια τέτοια απόφαση. Ο Σρνα θέλει για όσο «κρατούν» τα πόδια του να παίζει βασικός. Αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε περιθώριο 5-6 ημερών για να απαντήσει στον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ