Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Λουτσιάνο

Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Λουτσιάνο

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Λουτσιάνο, καθώς ο ατζέντης του Βραζιλιάνου δεν συμφώνησε στη μείωση αποδοχών που του πρότειναν οι «πράσινοι» και πλέον γίνονται συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο εκπρόσωπος του Λατινοαμερικάνου άσου το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκό και συναντήθηκε με […]

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Λουτσιάνο, καθώς ο ατζέντης του Βραζιλιάνου δεν συμφώνησε στη μείωση αποδοχών που του πρότειναν οι «πράσινοι» και πλέον γίνονται συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο εκπρόσωπος του Λατινοαμερικάνου άσου το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκό και συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον ατζέντη του Λουτσιάνο να γίνει μείωση στις αποδοχές του Βραζιλιάνου, με την πλευρά του παίκτη να απαντάει αρνητικά.

Το συμβόλαιο του 25χρονου αγγίζει τις 600.000 ευρώ, ένα ποσό που αδυνατεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός, με τις δύο πλευρές πλέον να συζητούν τη λύση της συνεργασίας τους. O Λουτσιάνο τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 14 παιχνίδια με το τριφύλλι, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ