Έκλεισε στη Ρεν ο Γιόχανσον

Έκλεισε στη Ρεν ο Γιόχανσον

Ταξίδεψε (με το τρένο της μεγάλης φυγής από την ΑΕΚ) στη Γαλλία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας

O Λάζαρος που όχι μόνο έφυγε, αλλά πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ που (όχι ακριβώς) έτσι ξαφνικά βρήκε από την εξίσωση. Ο Σέρχιο Αραούχο  που επί της ουσίας δεν θα μπορούσε να μείνει καθώς κοστίζει πολλά περισσότερα από όσα η ΑΕΚ προβλέπει στην οικονομική της πολιτική. Αν τελειώσαμε; Όχι. Στο τρένο της μεγάλης φυγής από την πρωταθλήτρια, έχει επιβιβαστεί καιρό τώρα και ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός κεντρικός χαφ που απέρριψε προ ημερών την πρόταση ανανέωσης του Δικεφάλου και που αν όσα κυκλοφορούν είναι σωστά, βρήκε ήδη τον επόμενο προορισμό της καριέρας τους. Η Γαλλία, το Σαμπιονά και η Ρεν. Αυτό είναι το μέλλον του 28άχρονου κεντρικού χαφ.

Το γυαλί λοιπόν είχε ραγίσει καιρό. Ήταν πρωτίστως ηθικό το θέμα για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος πίστεψε πως η ΑΕΚ το εννοεί ότι θα του ανανεώσει το συμβόλαιο μετά τον τραυματισμό του με την εθνική ομάδα (14/11) σε εκείνο το μπαράζ με την Ιταλία. Πέρασαν έξι μήνες από τότε, οπότε ο Σουηδός μέσος κατάλαβε πως θα πρέπει να φτιάξει τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες. Οι κουβέντες που έγιναν πριν από μερικές ημέρες δεν είχαν επί της ουσίας αντίκρισμα. Ο Γιόχανσον το είχε πάρει απόφαση. Έπειτα από 3.5 χρόνια άφησε την Ελλάδα και μάλιστα για μια επιλογή που αν μη τι άλλο δείχνει πρόοδο στην καριέρα του. Για ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλότερου επιπέδου όπως το «Σαμπιονά». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28άχρονος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεν.

Ταξίδεψε μάλιστα στα Γαλλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί πως έχει αφήσει πίσω του οριστικά τον τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) ο οποίος τον ανάγκασε να χάσει σχεδόν ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Οι εξετάσεις ήταν καλές, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο Γιάκομπ Γιόχανσον υπέγραψε ήδη προσύμφωνο συνεργασίας με τους Γάλλους.

Υπογραφές σε συμβόλαιο δεν έπεσαν ακόμη, αλλά αυτό είναι μάλλον ένα θέμα τυπικής φύσεως και όχι κάτι παραπάνω. Τα λέμε όλα αυτά διότι θεωρητικά διαβάζουμε πως ο Γιόχανσον είναι στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ (ο μάνατζερ του Πάτρικ Μορκ, μιλά με τον Δικέφαλο του Βορρά για τον Πόντους Βέρνμπλουμ). Στην πραγματικότητα όμως -αν φυσικά οι πληροφορίες μας είναι σωστές- ο Γιόχανσον ούτε διαθέσιμος είναι στην αγορά, ούτε ασχολείται με την επόμενη ομάδα του. Τη βρήκε ήδη και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ