Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Γκασπάρ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Γκασπάρ

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως ο δεξιός μπακ της Φιορεντίνα είναι από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού και συνδέει τον Βούκοβιτς με τον Γκασπάρ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή γνώμη για τον Πορτογάλο αμυντικό των βιόλα.

Το όνομα του Μπρούνο Γκασπάρ είναι σημειωμένο (εδώ και αρκετό καιρό) στην λίστα του Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει πολύ καλή άποψη για τον συμπατριώτη του αμυντικό της Φιορεντίνα. Ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από την παρουσία του στην Γκιμαράες και το όνομα του 25χρονου μπακ έχει «πέσει στο τραπέζι» από τον προπονητή των πειραιωτών.

Σημαντική επισήμανση. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς η Φιορεντίνα έδωσε τέσσερα εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να πάρει τον Γκασπάρ στο Αρτέμιο Φράνκι. Κι αυτό βέβαια σημαίνει πως η υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής δεν είναι εύκολη υπόθεση, το αντίθετο μάλιστα.

Απ΄ την άλλη πλευρά όμως οφείλει να σταθεί κάποιος στην επιμονή των ιταλικών μέσων ενημέρωσης για Ολυμπιακό και Γκασπάρ, βάζοντας όμως στο «κόλπο» και έναν άλλον παίκτη. Ο λόγος για τον Γιάγκος Βούκοβιτς τον οποίο η Φιορεντίνα έχει στο μεταγραφικό της «στόχαστρο». Ο Σέρβος στόπερ ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά έπαιξε μετά τον Γενάρη στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Βερόνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, η Φιορεντίνα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και επισημαίνουν πως ο Γκασπάρ μπορεί να φορέσει τα ερυθρόλευκα στα πλαίσια μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων με «ανταλλαγή» του Σέρβου με τον Πορτογάλο αμυντικό.

Αυτό που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι η επιμονή των Ιταλών στο συγκεκριμένο θέμα. Στην γειτονική χώρα θεωρούν πως η Φιορεντίνα δεν θα έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον Γκασπάρ στον Ολυμπιακό αν οι ερυθρόλευκοι δεχθούν να παραχωρήσουν τον Βούκοβιτς.

Το θέμα Γκασπάρ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από την στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή γνώμη για τον 25χρονο δεξιό μπακ. Όπως προαναφέραμε όμως παρά τα όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι εύκολη κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ