Οι μεταγραφές του Μαρίνου!

Οι μεταγραφές του Μαρίνου!

Πέντε νυν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ… απογειώθηκαν με τον Ουζουνίδη και τον περιμένουν πως και πως.

Χαμός έγινε από κουτσομπολιά στο γκρουπάκι που έχουν στήσει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο viber μόλις έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αρκετοί ξένοι ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες για το νέο προπονητή και ζητούσαν πληροφορίες για τον χαρακτήρα του και τον τρόπο δουλειάς του. Η ΑΕΚ ούτε λίγο ούτε πολύ διαθέτει στο ρόστερ της πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί με τον Εβρίτη τεχνικό στο παρελθόν και δεν αποτελεί υπερβολή να πούμε ότι χρωστάνε ένα μεγάλο μερίδιο της μεταγραφής τους σε αυτόν!

Για να τους δούμε αναλυτικά:

Πέτρος Μάνταλος: Δούλεψε με τον Ουζουνίδη την περίοδο 2012/13 στην Ξάνθη. Η ομάδα τερμάτισε έκτη στο πρωτάθλημα μαζί με τον Παναθηναϊκό και αν και έχασε στο μπαράζ της Νέας Σμύρνης κατάφερε να βγει στην Ευρώπη αφού ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν πήρε άδεια. Ο αρχηγός της ΑΕΚ σε ηλικία 22 χρονών τότε, είχε πετύχει πέντε γκολ και είχε μοιράσει αρκετές ασίστ, αναγκάζοντας τον Μελισσανίδη να τον αγοράσει και να τον αφήσει άλλη μια χρονιά ως δανεικό εκεί.

Τάσος Μπακασέτας: Τον Ιανουαρίο του 2015 είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις αλλά ο Ουζουνίδης τον «έψησε» να πιάσει πλατεία. Την σεζόν 2015/16 πετυχαίνει 12 γκολ, καλείται στην Εθνική και ο «Τίγρης» σπεύδει να τον καπαρώσει.

Βίκτορ Κλωναρίδης: Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πραγματοποίησε τραγική σεζόν και σκεφτόταν σοβαρά να ζητήσει να φύγει αν έμενε ο Χιμένεθ. Ο Ουζουνίδης τον έφερε πίσω στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2017, ως δανεικό από την Λανς και συνέβαλε τα μέγιστα στην εντυπωσιακή εικόνα που έβγαζε το τριφύλλι το δεύτερο εξάμηνο εκείνης της περιόδου. Για αυτές του τις εμφανίσεις αποκτήθηκε κιόλας από την ΑΕΚ…

Νίκλας Χουλτ: Μπορεί ο Σουηδός να έπιασε Κορωπί έξι μήνες πριν τον Ουζουνίδη αλλά μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα ο Στραματσιόνι δεν εκμεταλλευόταν τις δυνατότητες του. Ο Ουζουνίδης του έδωσε την ελευθερία και ξεχυνόταν στην επίθεση βοηθώντας την ομάδα του με τις πλαγιοκοπήσεις. Αυτά τα ματς του άνοιξαν και την πόρτα της ΑΕΚ.

Γιώργος Γιακουμάκης: Συναντήθηκαν στον Πλατανιά για λίγους μήνες την σεζόν 2013/14. Ο Ουζουνίδης ήταν αυτός που έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Κρητικό επιθετικό πριν καν αυτός συμπληρώσει τα 19 του χρόνια. Ηταν 25 Αυγούστου στο ισόπαλο (1-1) εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην συνέχεια ήρθε ο Αναστόπουλος και τον παραχώρησε δανεικό στην Επισκοπή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ