Τι σημαίνει η απόρριψη της παρέμβασης του Παναθηναϊκού

Τι σημαίνει η απόρριψη της παρέμβασης του Παναθηναϊκού

Του έδωσε το ματς στα χαρτιά αλλά δεν γινόταν να βοηθήσει και σε αυτό η Σταμολέκα τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί…

Η πρωτοδίκης Αντιγόνη Σταμολέκα ολοκλήρωσε το «στήσιμο» του αιώνα χαρίζοντας το ματς στον Παναθηναϊκό όπως άλλωστε επεδίωξε από την πρώτη στιγμή η πράσινη ΠΑΕ. Η εξόντωση του Ολυμπιακού με το 0-3, την αφαίρεση ενός βαθμού και τις 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών «στήθηκε» μαεστρικά από το «σύστημα» έχοντας την υπογραφή της πράσινης Αντιγόνης Σταμολέκα που για άλλη μια φορά με την απόφασή της αδικεί κατάφορα τον Ολυμπιακό.

Πολύ κουβέντα από την άλλη έχει σηκώσει ήδη η απόφασή της να απορρίψει την πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναϊκού. Όχι, δεν την ξέφυγε, δεν το έκανε για κάποιο άλλο λόγο αλλά απλά γιατί ήταν αναγκασμένη να το κάνει. Δεν γινόταν να δεχθεί την πρόσθεση παρέμβαση του Παναθηναϊκού γιατί απλά οι πράσινοι έπρεπε να είχαν κάνει ένσταση κατά της διακοπής για να έχουν δικαίωμα να είναι στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης: «Back to Back» Sold Out ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός – Γεμάτο το ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Στην Ελλάδα βλέπετε πρώτα γίνεται η πρόσθετη παρέμβαση και μετά αποφασίζει ο δικαστής. Επικοινωνιακά το χρησιμοποίησαν στον Παναθηναϊκό ξέροντας πως θα απορριφθεί η παρέμβασή τους ακόμη και από την «πράσινη» Σταμολέκα.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι σε κανένα δικαστικό στάδιο από εδώ και πέρα. Ο Ολυμπιακός όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα κάνει ένσταση και θα πάει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με στόχο να ρίξει την απόφαση της Σταμολέκα που συναντά το σκάνδαλο του αιώνα! Εννοείται ότι ακόμη κι αν φτάσει η υπόθεση στο CAS, ο Παναθηναϊκός θα είναι απών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ