Πετράκης: «Άδικο το αποτέλεσμα, δεν ξέρω αν είναι κανονικό το τελευταίο γκολ»

Πετράκης: «Άδικο το αποτέλεσμα, δεν ξέρω αν είναι κανονικό το τελευταίο γκολ»

Σε ένα ματς θρίλερ ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρη σε γκολ του Βέργου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γιάννη Πετράκη να αναφέρει στις δηλώσεις του πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο.

Ο Βέργος λύτρωσε τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις του αγώνα δίνοντας στην ομάδα του την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάννης Πετράκης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στάθηκε στο γεγονός πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο και άφησε ερωτηματικά για το αν μετράει ή όχι το τελευταίο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Μεγάλο μπράβο στους παίχτες μας, είναι άδικο το αποτέλεσμα, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, στο σημείο που ήρθε, δεν ξέρω κατά πόσο είναι κανονικό ή όχι το τελευταίο γκολ. Δικαιούμαστε περισσότερα από το ματς με βάση την εικόνα και τη στατιστική, να μάθουμε από αυτό και συνεχίζουμε.

Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζει και ο αντίπαλος. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι να γυρίσεις λίγα μέτρα πιο πίσω. Είχαμε προϋποθέσεις να κάνουμε κάτι στην επίθεση, μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα γιατί δεν το αξίζαμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ