Σπόραρ: «Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και κοιτάμε να δίνουμε όλοι μαζί την μάχη»

Σπόραρ: «Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και κοιτάμε να δίνουμε όλοι μαζί την μάχη»

Ο Αντράζ σπόραρ μίλησε για την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανσερραϊκό (5-0) και χαρακτήρισε την ομάδα του μια μεγάλη οικογένεια.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα (5-0) του Πανσερραϊκού στην Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Αντράζ Σπόραρ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της ευρείας νίκης των «πράσινων». Ο Σλοβένος σκόραρε δις και μοίρασε μία ασίστ στον συμπατριώτη του Άνταμ Τσέριν.

Διαβάστε επίσης: Γιοβάνοβιτς: «Μετά το 3ο γκολ έγιναν όλα πιο εύκολα, αξίζαμε την νίκη»

Ο 29χρονος επιθετικός με δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την μεγάλη αυτή νίκη της ομάδας του και τόνισε με αφορμή το περιστατικό του Τσέριν με τον Αράο, ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια και πως όλα έχουν λυθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως έχει πετύχει πάνω από 200 γκολ, όμως το αποψινό πιθανώς να είναι το πιο γρήγορο:

«Νομιζω πως όντως ήταν το ταχύτερο. Δεν ήξερα πως είχα πετύχει 200 γκολ. Αυτό που εύχομαι είναι να πετύχω ακόμη περισσότερα, να είμαι υγιής. Το σημαντικό ειναι να κανουμε αυτο το ματς κάθε εβδομαδα, κάθε τρεις ημέρες. Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνουμε αυτά τα σκορ κάθε τρεις μέρες, αλλά ουσιαστικά πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερο και το ταχύτερο.»

Για την τρίτη «πεντάρα» του Παναθηναϊκού:

«Πέρυσι δεν είχαμε πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Φέτος ξέραμε γιατί είχαμε δει τους αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ. Επίσης με τον Ατρόμητο είχαμε σκοράρει στο τέλος. Ουσιαστικά ξέραμε από πριν πως μπορούσαμε να παίξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο.»

Για την ασίστ στον Τσέριν και το γεγονός πως έχουν καλές σχέσεις και έξω από το γήπεδο:

«Έχουμε μία ομάδα με 26 παίκτες. Σκοπός μου είναι να κάνω χαρούμενο τον καθένα εξ αυτών. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και κοιτάμε να δίνουμε όλη μαζί τη μάχη. Βεβαίως μπορεί κάποια στιγμή να έχουμε κάποιο θέμα, όπως έγινε απόψε στο φάουλ, αλλά είμαστε όλοι μαζί. Τα λύνουμε και τα συζητάμε όλα στα αποδυτήρια και νομίζω πως είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και φίλοι μεταξύ μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ