ΠΑΟΚ : Τι λένε στην Τούμπα για Σρνα

ΠΑΟΚ : Τι λένε στην Τούμπα για Σρνα

Αυτό που προκύπτει από τον ΠΑΟΚ είναι πως η μεταγραφή του Ντάριο Σρνα πάγωσε, αλλά όχι μόνο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ντάριο Σρνα, όπως δείχνουν οι εξελίξεις δεν θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα τη νέα χρονιά. Ο Κροάτης αμυντικός μπορεί να βρέθηκε στην Τούμπα, να συζήτησε με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, να τα βρήκε στα οικονομικά ανταλλάγματα, 1+1 χρόνο 500.000 ευρώ ετησίως, όμως έφυγε χωρίς να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέραμε σε χθεσινό μας δημοσίευμα, ζήτησε μια παράταση 5-6 ημερών για να απαντήσει στην πρόταση του Δικεφάλου. Ο λόγος είναι πως από την ενημέρωση που έλαβε αντιλήφθηκε πως δεν προορίζονταν για βασικός στην δεξιά πλευρά της άμυνας, καθώς εκεί υπάρχει ο Λέο Μάτος. Αυτός ο όρος ήταν που «πάγωσε» την αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από το πρωί του Σαββάτου, διαδίδονταν πως με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου το θέμα του Ντάριο Σρνα μπήκε στον πάγο. Από τον ΠΑΟΚ αυτό που βγαίνει είναι πως το «πάγωμα» στην υπόθεση του 37χρονου αμυντικού ισχύει καθώς ήταν μια συνολική απόφαση και όχι μόνο του Ρουμάνου τεχνικού. Ο παίκτης φάνηκε ότι ψάχνει να πάει σε μια ομάδα που θα μπορούσε να παίξει πιο πολύ απ ότι θα μπορούσε στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ