Στάνκοβιτς: «Υπέροχη η στήριξη από την ομάδα και τον κόσμο, θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Στάνκοβιτς: «Υπέροχη η στήριξη από την ομάδα και τον κόσμο, θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Ο Αυστριακός κίπερ της ΑΕΚ μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ μίλησε για την στήριξη που έλαβε από τον κόσμο και την ομάδα, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι των Δικεφάλων κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Πινέδα και Ελίασον.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε σε πολύ άσχημο βράδυ και δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο του ματς τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Μια νίκη-μήνυμα και δυο χαφ ασταμάτητα

Ο Αυστριακός κίπερ της Ένωσης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην εκπομπή «Monday Football» για την στήριξη που έλαβε από την ομάδα και τον κόσμο μετά την άσχημη εμφάνιση και την αποβολή στην Μασσαλία, ενώ δεν έκρυψε και την πρόθεση να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς:

Για τα συναισθήματα που του αφήνει η νίκη της ΑΕΚ και ο τρόπος με τον οποίον αυτή ήρθε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σήμερα, επειδή είχαμε μια καλή απόδοση. Αξίζαμε τη νίκη, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα επιπλέον γκολ. Η νίκη είναι μεγάλη εναντίον μιας καλής ομάδας, όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Για τη στήριξη του κόσμου και του συλλόγου και ποιες είναι οι σκέψεις: «Απίστευτη στήριξη από την ομάδα και τους οπαδούς, από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Μου έδειξαν ότι ήταν η σωστή επιλογή να έρθω στην ΑΕΚ και όταν μια μέρα φύγω, μπορεί να μην παίζω για τη ΑΕΚ, αλλά θα θυμάμαι για πάντα τον σύλλογο λόγω αυτών των πραγμάτων και σήμερα αισθάνθηκα μέρος αυτής της οικογένειας»

Για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: «Ναι, αισθάνομαι πολύ άνετα που βρίσκομαι εδώ, είναι μεγάλη ομάδα και αυτές οι κινήσεις όπως σήμερα και η στήριξη του συλλόγου, με κάνουν περήφανο που είμαι εδώ και μου αρέσουν τα πάντα».

Για τον αν γνώριζε για το VIDEO που είχε ετοιμάσει η διοίκηση για αυτόν ή ήταν έκπληξη ακόμα και για τον ίδιο: «Ναι δεν το περίμενα. Πριν έρθω στην ΑΕΚ έπαιξα για 6 χρόνια στην Αυστρία και πραγματοποίησα πολλές συμμετοχές, αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν έλαβα τέτοια στήριξη. Ήταν έκπληξη και για εμένα. Στην προθέρμανση δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην μπάλα, γιατί είχα το νου μου να δω το VIDEO στα μάτριξ, αλλά στο τέλος τους ευχαριστώ όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ