«Φαβορί ο Ολυμπιακός για Πρίσιτς. Μεγάλη μάχη με Βαλένθια» λένε οι Βόσνιοι

«Φαβορί ο Ολυμπιακός για Πρίσιτς. Μεγάλη μάχη με Βαλένθια» λένε οι Βόσνιοι

Ανατροπή στην υπόθεση του Σάνιν Πρίσιτς, σύμφωνα με τους Βόσνιους. Ο 25άχρονος κεντρικός χαφ βρέθηκε μια ανάσα από τη Βαλένθια, αλλά οι συμπατριώτες του πλέον υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει δυναμικό come back στην υπόθεση

Εξελίξεις στην μεταγραφική υπόθεση του Σάνιν Πρίσιτς, και αν πιστέψουμε τους Βόσνιους και όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός πάει για «ανατροπή» σε μια ιστορία με πολύ μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Διότι ο 25άχρονος κεντρικός χαφ της Ρεν, μέχρι… χθες ήταν μια ανάσα από τη Βαλένθια. Ήταν προ των πυλών του Μεστάγια. Μπορεί λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι να έχουν όντως μπει «σφήνα» και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που να θεωρούνται το φαβορί;

Ξαναλέμε πως πληροφορίες από τη Βοσνία για μια τέτοια εξέλιξη μιλούν. Υποστηρίζουν πως ξαφνικά υπάρχει μάχη, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυναμικά στην υπόθεση και να αλλάζει τους όρους της συζήτησης γύρω από το μέλλον του διεθνούς χαφ, ενός από τους καλύτερους «ελεύθερους» του φετινού Σαμπιονά. Είναι ο ποδοσφαιριστής που η Ρεν χάνει, και για να τον αντικαταστήσει προορίζει τον Γιάκομπ Γιόχανσον για το ρόστερ τους (υπέγραψαν προσύμφωνο συνεργασίας).

Ο Πρίσιτς είναι 6 φορές διεθνής με την εθνική Βοσνίας. Στην πραγματικότητα όμως αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή Γαλλικής παραγωγής. Από τις ακαδημίες της Σοσό, ξεκίνησε. Από εκεί τον αγόρασε η Ρεν το καλοκαίρι του 2014. Ακολούθησε μια διετία στην Ιταλία για την Τορίνο και την Περούτζια, και από το καλοκαίρι του 2016 ξανά η Ρεν. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κεντρικό χαφ που παίζει με άμεση σαν εξάρι, αλλά κυρίως ο ρόλος του είναι «8άρι». Ένας box to box με μεγάλη ικανότητα στο να δημιουργεί παιχνίδι από τις πίσω ζώνες, με πολλά μέτρα στο γήπεδο και σήμα κατατεθέν το δυνατό του σουτ.

Πέρα από τη Βαλένθια για τον 25άχρονο, σύμφωνα πάντα με τους Βόσνιους, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ιταλίας και μάλιστα μια από αυτές φέρεται να είναι η Λάτσιο. Οι Ισπανοί όμως παρουσιάζονται σχεδόν να έχουν συμφωνήσει σε όλα με ποδοσφαιριστή. Να είναι «κλεισμένος» από εκείνους.

Πως θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να είναι σε έναν τόσο υψηλό ανταγωνισμό, και μάλιστα για έναν ποδοσφαιριστή που σαν ελεύθερος οι αποδοχές του είναι αρκετά υψηλές; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για απλή περίπτωση.  Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι πως η Βαλένθια αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ισπανίας και μάλιστα φέτος κατάφερε έπειτα απο χρόνια να τερματίσει στην 4η θέση, κερδίζοντας ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ερυθρόλευκοι στη λίστα με τα «Γαλλικά 8άρια» έχουν και το όνομα του Τόμασον, που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Ναντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ