ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της: «Αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής»

ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της: «Αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής»

Ακόμη μία έκκληση από την ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά στην Καισαριανή όπου οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πάρει εισιτήρια.

Η Κηφισιά είναι ο επόμενος αντίπαλος για την ΑΕΚ στη Super League, με την Ένωση να φιλοξενείται αύριο (4/11, 20:00) στην Καισαριανή από τη νεοφώτιστη ομάδα.

Όπως έκανε γνωστό η Κηφισιά, δεν θα υπάρξουν εισιτήρια για τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων», με την ΠΑΕ ΑΕΚ να καλεί τον κόσμο της με ακόμη μία ανακοίνωση να μείνει μακριά από το γήπεδο και να μην επιχειρήσει να το προσεγγίσει την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Σιμεόνε άλλαξε την Ατλέτικο και πλέον παίζει… μπάλα (pic, vid)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Φίλοι της ομάδας μας

Σας γνωστοποιούμε πως σε σχέση με την αυριανή (4/11) αναμέτρηση της ομάδας μας με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής, υπάρχει πλέον από την Πέμπτη (2/11) απόφαση του αρμόδιου υπουργού, για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων. Όπως επίσης κι απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους.

Ως εκ τούτου, όπως συνέβη και με αφορμή την αντίστοιχη εισήγηση της αστυνομίας που είχε προηγηθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρακαλέσουμε να αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως πριν από την συγκεκριμένη εισήγηση και την τελική υπουργική απόφαση, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε αιτηθεί τη διάθεση εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών της. Ωστόσο, είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις προϋποθέσεις που επιβάλλει η συγκεκριμένη απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ