Καραπαπάς: «Την Κυριακή προστατεύουμε την ομάδα μας και η φωνή μας φτάνει ως τον ουρανό» (pic)

Καραπαπάς: «Την Κυριακή προστατεύουμε την ομάδα μας και η φωνή μας φτάνει ως τον ουρανό» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οριστικά με τον κόσμο στο πλευρό του θα υποδεχτεί ο Oλυμπιακός τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (5/11, 19:30) για τη 10η αγωνιστική της Super League και ο Κώστας Καραπαπάς έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε μία πολύ όμορφη φωτογραφία από το Καραϊσκάκη και έγραψε: «Την Κυριακή σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη προστατεύουμε την ομάδα μας και η φωνή μας φτάνει ως τον ουρανό».

Διαβάστε επίσης: Σίγησε η φωνή του ελληνικού μπάσκετ: «Έφυγε» ο Βασίλης Γεωργίου

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη, να δώσει συνέχεια στο σερί του και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας που αφορά στα όσα γίνονται εντός αγωνιστικών χώρων και όχι στα δικαστήρια. Περιμένοντας παράλληλα και τη δικαίωσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ανάρτηση του Καραπαπά:

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το «παρών» στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου εκδικάστηκε η έφεση των Πειραιωτών.

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ομοσπονδίας, ανέφερε: «Για να διακοπεί ένα παιχνίδι για τραυματισμό πρέπει αυτό να αναφέρεται από τον μοναδικό αρμόδιο σύμφωνα με τον κανονισμό που είναι ο γιατρός του αγώνα. Ο γιατρός του αγώνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βεβαίωσε ποτέ κανέναν τραυματισμό ποδοσφαιριστή.

Συνεπώς ελπίζουμε με την απόφαση πώς δεν θα γίνει ο Ολυμπιακός η πρώτη ομάδα που θα έχει τιμωρηθεί χωρίς να υπάρχει τραυματισμός και χωρίς να υπάρχουν επεισόδια στο γήπεδο. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι θα λάμψει η αλήθεια. Ότι θα γίνει αυτό που κάθε άνθρωπος καταλαβαίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ