Βόκολος: «Μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο»

Βόκολος: «Μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο»

Η Λαμία έμεινε με άδεια χέρια καθώς έχασε από τον Παναθηναϊκό και ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο.

Η Λαμία γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-1) για την 10η αγωνιστική της Super League και ο προπονητής των γηπεδούχων, Λεωνίδας Βόκολος, θεώρησε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: «Έπνιξαν» πέναλτι της Λαμίας στο 1-1 Μανούχος και VAR

Για το τι του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Μου είπε πως κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πως ήμασταν πολύ καλοί και μου έδωσε συγχαρητήρια»

Για το τι γεύση του αφήνει το ματς: «Μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κατι καλύτερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως ο ΠαναιηναΛιις εχύν την ποιότητα να εκμεταλλεύονται τις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, εκανε την ευκαιρία και πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε ευκαιρίες, βγήκαμε στην κόντρα πάρα πολλές φορές, πιθανότατα να ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, αλλά μου αφήνει μία πίκρα λόγω της προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά και ο κόσμος».

Για το αν κρατάει κάτι από το ματς: «Είναι σημαντικό όταν φεύγεις πικραμένος, ενώ αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, σίγουρα αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολύ δουλειά, κάτω το κεφάλι, έχουμε πολύ δρόμο. Ευχαριστώ τον κόσμο, δυστυχώς δεν κατα΄φεραμε να του δώσουμε χαρά. Τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ