Αλμέιδα: «Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις»

Αλμέιδα: «Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις»

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά με 1-1, στάθηκε στην εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα στην Καισαριανή και εν τέλει «γκέλαρε» κόντρα στην Κηφισιά (1-1), με τον Ματίας Αλμέιδα να εκθειάζει τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, αλλά και να προβληματίζεται για τα τελειώματα της ομάδας του.

Η «Ένωση» δεν μπόρεσε να επικρατήσει ούτε σε αυτό το παιχνίδι κόντρα σε ομάδα που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Super League 2 (μετά το «χ» με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα) και ο Αλμέιδα τόνισε πως ο Αναγνωστόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, μιλώντας παράλληλα και για το πρόβλημα που εντόπισε στην ομάδα του στα τελειώματα των φάσεων.

Διαβάστε επίσης: Λαμία – Παναθηναϊκός 1-2: Τον… έσπρωξαν στο «τρίποντο» στην Λαμία

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλμέιδα στην Cosmote TV:

«Χθες σας είπα πως παίζουμε 11 εναντίον 11. Ποτέ δεν θέλω να προτρέχω. Ο τερματοφύλακας έκανε πολύ καλή εμφάνιση, εμείς δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις.

Ήταν εντελώς διαφορετικό. Σήμερα δημιουργήσαμε φάσεις, ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδες έκανε μεγάλη εμφάνιση, οπότε πρέπει να διαφοροποιήσουμε αυτό το ματς με τα προηγούμενα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ