Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα σημερινά (5/11) αποτελέσματα.

Το… δεύτερο πιάτο της 10ης αγωνιστικής της Superleague «σερβιρίστηκε» απόψε (5/11) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις σε Αγρίνιο, Γιάννενα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 4-2. Έτσι το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβηκε στους 20 πόντους όντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στους 21 και τη 2η θέση.

Ο Ατρόμητος νίκησε τον Άρη με σκορ 3-1, παίρνοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο». Συνεπώς οι Περιστεριώτες ανέβηκαν στους 9 βαθμούς και τη 10η θέση, ενώ οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στους 14 βαθμούς και την 6η θέση, όντας στη ζώνη των πλέι οφ.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε το διπλό στην έδρα του Παναιτωλικού με σκορ 1-0. Οι Αρκάδες πήγαν πλέον στους 11 βαθμούς και στο -3 από τα πλέι οφ, όντας 8οι, από την άλλη οι Αγρινιώτες έμειναν στους 6 πόντους και τη 12η θέση.

Τέλος, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος μοιράστηκαν από έναν βαθμό με το 1-1 στους «Ζωσιμάδες». Έτσι οι Γιαννιώτες παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 6 πόντους, σε ισοβαθμία με τους Θεσσαλούς, που όμως παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας.

Δείτε τη βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-2

Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 1-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-4

Άρης-Ατρόμητος 1-3

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

6/11 Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 18:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ